La 40 de ani, David Beckam a fost desemnat "Cel mai sexy bărbat din lume"

Publicat pe

David Beckham (40 de ani) este considerat „Cel mai sexy bărbat din lume”, conform unui top stabilit de revista People.

 

Aflat pentru prima data în posesia unui asemenea titlu, Beckham a declarat că este o „mare onoare' pentru el şi îl acceptă cu plăcere, deşi nu se consideră un sex-simbol.

 

„Nu m-am considerat niciodată un bărbat seducător sau sexy. Îmi place să port haine şi costume frumoase, să arăt şi să mă simt bine, dar nu m-am gândit niciodată la mine ca la o persoană sexy'.

 

David, tată a 4 copii, a marturisit că Victoria, soţia lui, l-a felicitat, el adăugând că speră ca aceasta să îl vadă mereu la fel de sexy ca acum.

 

„Sunt un pic timid când primesc astfel de premii, dar mama mea va fi foarte fericită. În schimb, copiii mei vor râde, pentru că ei ştiu ce faţă am când mă trezesc din somn', a mărturisit cu umor Beckham.

 

În paralele cu cariera de fotbalist, David Beckham a început o alta de model, el pozând pentru diverse brand-uri precum Armani sau H&M pentru care şi-a etalat corpul plin de tatuaje, dar şi sexy în acelaşi timp.

 

Foto: Hepta, Instagram

 

La 40 de ani, David Beckam a fost desemnat "Cel mai sexy bărbat din lume"La 40 de ani, David Beckam a fost desemnat "Cel mai sexy bărbat din lume"
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter