David Beckham - Cap de lista in topul barbatilor de barbati

Publicat pe

Fotbalistul britanic a ocupat prima pozitie in clasamentul „49 Men' al acestui an. Topul, intocmit anual de catre site-ul Askmen.com, tine cont de voturile a peste un milion de vizitatori. Criteriul pe care trebuie sa-l indeplineasca barbatii celebri pentru a se inscrie in cursa e usor de ghicit : trebuie sa fie cat mai masculi, cat mai feroce. Drept urmare, fruntasul devine oficial „a mans man', sau altfel spus, „un barbat de barbat'.

Barbatul de barbat al anului 2007, David Beckham si-a mutat domiciliul in Statele Unite in urma incheierii unui contract de 250 de milioane $ cu echipa de fotbal „Los Angeles Galaxy'. Suporterii si-au argumentat votul prin comentarii simple, dar la obiect: „Beks, gratie talentului sau urias si cu putin ajutor din partea sarmului englezesc, a garderobei de inalta clasa si a frizurilor mereu in tendinte, e singurul jucator care a reusit sa starneasca interesul americanilor pentru fotbal'.

Al doilea barbat al anului a fost Matt Damon, urmat de producatorul hip-hop Timbaland. Surprinzator, Fat-Frumosul Justin Timberlake a trebuit sa se multumeasca doar cu locul 5. Dar asta nu-i nimic daca stam sa ne gandim ca anul trecut, George Clooney s-a clasat abia pe locul 8.

Pozitia a sasea i-a revenit britanicului Daniel Craig, prin excelenta un „barbat de barbat' o data ce-a intrat in pielea agentului 007.

Cat despre Beckham, el n-a fost singurul sportiv prezent in top: tennismanul Roger Federer a iesit al patrulea, in timp ce tanara speranta a Formulei 1, Lewis Hamilton, new entry in clasament, a ocupat locul 9.
Cei 49 de barbati au fost selectati dintr-o lista de 100 de „ambasadori ai masculinitatii', nominalizati de cititorii Askmen.com. Voturile au venit in proportie de 100% din partea cititorilor, fara ca redactia site-ului sa se implice in vreun fel.

Acestia au fost primii 10 barbati ai anului 2007 :
1) David Beckham
2) Matt Damon
3) Timbaland
4) Roger Federer
5) Justin Timberlake
6) Daniel Craig
7) Steve Jobs (fondatorul Apple Inc.' si detinator al companiei de animatie Pixar)
8) George Clooney
9) Lewis Hamilton
10) Christian Bale

Text: Catalina Sevastre, Foto: http://www.david-beckham.us.

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă