David Bowie a încetat din viaţă la 69 de ani

Publicat pe

Legendarul artist David Bowie a murit duminică la vârsta de 69 de ani după ce timp de 18 luni a luptat împotriva cancerului de care suferea.

 

david

 

Tragica dispariţie a cântăreţului a fost anunţată pe Facebook şi confirmată de fiul lui, Duncan Jones, care a publicat o fotografie emotionanta din copilarie in care apare alaturi de David.

 

„David Bowie a incetat din viata linistit, inconjurat de familie, dupa o lupta de 18 luni cu cancerul. In vreme ce multi dintre voi veti impartasi aceasta durere, va cerem sa respectati intimitatea familiei in aceasta perioada indurerata.', este anuntul care a aparut pe pagina sa de Facebook si despre care s-a crezut initial ca este o farsa, la fel ca toate celelalte care mai aparusera despre el.

 

CYa6hjaWEAEzMMK

 

David Bowie împlinise vineri, pe 8 ianuarie, 69 de ani, iar primul extras, „Lazarus', de pe ultimul lui album, „Blackstar', îi fascinase deja pe fanii marelui cântăreţ.

 

Din 1992, David era casatorit cu top modelul Iman, impreuna cu care a avut o fiica. Toată lumea crede că mariajul dintre un star rock şi un top model este maximul. Ei, bine, aşa este!', spunea Iman.

 

De-a lungul celor 40 de ani de cariera, David Bowie a vândut peste 140 de albume. „Blackstar', cel de-al 28-lea album, a fost lansat vineri, în ziua în care împlinea 69 de ani, şi cu 2 zile inainte de moartea lui. David Robert Jones, pe numele lui adevarat, şi-a câstigat faima în 1969, o dată cu lansarea hit-lui „Space Oddity'. În 971 şi-a lansat primul album, „The man who sold the world'. Fascinant, contradictoriu, mare amator de artă şi modă, David Bowie s-a reinventat în permanenţă şi a influenţat numeroşi artişti.

 

Foto: Hepta, Facebook

 

David Bowie a încetat din viaţă la 69 de aniDavid Bowie a încetat din viaţă la 69 de ani

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter