David Duchovny urmeaza un tratament pentru dependenta de sex - Video

Publicat pe
Daca multe dintre vedete se trateaza de dependenta de droguri sau de alcool, David Duchovny face nota discordanta, incepand un tratament pentru dependenta de sex.

Starul din Dosarele X', in prezent actorul-vedeta din serialul „Californication' s-a internat intr-o clinica, fapt confirmat chiar de purtatorul lui de cuvant.

David Duchovny

Prin intermediul lui Stanton Stein, Duchovny a declarat: Am intrat de bunavoie intr-o clinica pentru a ma trata de dependenta de sex. Cer respect pentru mine si familia mea, in special pentru sotia si copiii mei.'

David este casatorit din 1997 cu actrita Tea Leoni, impreuna cu care are doi copii: o fetita in varsta de 9 ani, Madeleine West, si un fiu, Kyd, in varsta de 6
ani.

Duchovny nu este primul actor de la Hollywood care are o astfel de problema, Michael Douglas urmand un tratament similar in perioada in care a fost casatorit cu Diandra.

In serialul „Californication', David joaca rolul unui scriitor afemeiat care trebuie sa faca fata unei crize de inspiratie.

Foto: http://www.duchovny.net

Californication – Trailer

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter