David și Victoria Beckham, călcați de hoți a doua oară într-o lună!

Publicat pe de Oana Pantazi

David și Victoria Beckham au fost călcați de hoți pentru a doua oară într-o lună. Din fericire, niciunul dintre membrii familei nu era acasă, dar acum vedetele se tem pentru siguranța lor și a celor 4 copii…

David și Victoria Beckham au fost călcați de hoți de două ori într-o lună. Din fericire, nici cei doi soți și nici copiii lor nu erau acasă.

David și Victoria Beckham au fost călcați de hoți de două ori într-o lună. Din fericire, nici cei doi soți și nici copiii lor nu erau acasă.

Din fericire pentru ei, David (43) și Victoria Beckham (44) au mai multe case și, în plus, călătoresc mult, altfel este foarte posibil să fi avut neșansa de a da nas în nas cu cei care au încercat să le spargă locuința din Cotswold. Conform poliției locale, se pare că este vorba despr eo bandă de hoți bine organizată, care a mai spart alte câteva locuințe din vecinătate.

Hoții au acționat la pont

Prima încercare de pătrundere prin efracție a avut loc pe data de 19 octombrie, pe când David și Victoria Beckham se aflau în Australia. A doua tentativă s-a petrecut pe 14 noiembrie, când, din fericire, toți membrii familiei se aflau în casa lor din Londra. În momentul în care au aflat că locuința lor din afara orașului a fost călcată de hoți pentru a doua oară într-o lună, soții Beckham au fost literalmente șocați… Și nu de teamă că li s-ar fi putut fura lucruri de valoare, ci la gândul că spărgătorii erau la curent cu programul lor, fiind a doua oară când au încercat să pătrundă în casă în timp ce membrii acesteia erau plecați. Asta presupune că membrii bandei au acționat la pont și că David și Victoria Beckham sunt urmăriți de multă vreme.

Din fericire, niciun membru al familiei Beckham nu era acasă în timpul tentativei de spargere.

Din fericire, niciun membru al familiei Beckham nu era acasă în timpul tentativei de spargere.

7 bodyguarzi, 2 câini de pază, nicio arestare!

Dat fiind că proprietatea faimosului cuplu valorează 7,5 milioane de dolari, este de înțeles de ce spărgătorii nu s-au lăsat păgubași de la prima tentativă. Din fericire, după primul incident, David și Victoria Beckham și-au luat măsuri suplimentare de precauție, sporind măsurile de securitate. De data aceasta, suspectul a fost urmărit de 7 bodyguarzi, dar și de doi câini de pază, însă fără succes. Deși, în ambele ocazii, spărgătorii au fost filmați de camerele cu circuit închis, poliția nu a prins încă niciun suspect.

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter