David şi Victoria Beckham l-au sărbătorit pe fiul lor, Romeo

Publicat pe

David şi Victoria Beckham l-au copleşit pe fiul lor, Romeo, cu sărutări şi îmbrăţişări. Puştiul a împlinit 13 ani, iar părinţii lui i-au urat La multi ani! pe reţelele de socializare.

 

David Beckham a publicat pe contul său de Instagram o fotografie alb-negru în care îşi îmbrăţisează băiatul cu multă dragoste. „Băiatul meu împlineşte astăzi 13 ani. Devine adolescent şi este un fan Arsenal (lol). La mulţi ani, băiatul meu frumos!', a scris fostul fotbalist.

 

„La multi ani, băieţelul meu! Suntem atât de mândri de tine şi te iubim enorm', a scris şi Victoria, dezvăluind o fotografie în care apare alături de sărbătorit.

 

De asemenea, designerul a mai publicat o altă fotografie cu cei 3 băieţi ai ei, Romeo, Brooklyn şi Cruz, care cresc parcă prea repede.

 

La 13 ani, Romeo este deja implicat în lumea modelling-ului, fiind imaginea Burberry pentru colecţiile dedicate copiilor. Pentru reclama pe care a făcut-o pentru brand-ul englezesc, el a încasat 57.000 de euro.

 

David şi Victoria Beckham l-au sărbătorit pe fiul lor, RomeoDavid şi Victoria Beckham l-au sărbătorit pe fiul lor, Romeo
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter