De 3X Sistem la Cerbul de Aur 2009

Publicat pe

Sistem va canta in primele trei seri ale Festivalului Cerbul de Aur 2009, cei cinci percutionisti avand misiune de a aduce publicul din Piata Sfatului la „temperatura de concert'.

Sistem revine la Brasov dupa 5 ani de la ultima lor aparitie pe scena Cerbului, cele 3 concerte fiind programate in serile de 2, 3 si 4 septembrie.

Sistem

Faptul ca am fost alesi sa deschidem trei seri la rand Cerbul de Aur este o recunoastere importanta pentru Sistem, inseamna ca acolo unde este nevoie de un moment deosebit, noi suntem prima optiune. Ne-am dezvoltat de-a lungul anilor ca o trupa de show si se pare ca am facut-o bine' declara Zoli Toth. Ne bucuram sa fim din nou pe scena Cerbului de Aur si in fata publicului brasovean, Sistem se simte mereu foarte bine in acest oras.'

Show-ul Sistem inseamna doua piese in prima auditie, un program de cover-uri, efecte speciale. Nu lipsesc hit-urile „Never', „Sperante' si „Senzatii' si nici piesa care a inregistrat de curand un mare succes, „Boca de Inferno'.

 

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter