De ce a plâns Daniel Buzdugan pe scenă, la Iaşi

Publicat pe

Aflat pe scenă, în faţa a 100.000 de oameni, în oraşul său natal, Daniel Buzdugan a izbucnit în plâns. El şi-a explicat reacţia pe Facebook. Iată de ce a plâns Daniel Buzdugan la Iaşi.

 

daniel_buydugan_mihai_morar_c73ef98d20

Foto: Facebook

Daniel Buzdugan i-a uimit pe spectatorii concertului Radio Zu de la Iaşi când a izbucnit în lacrimi  chiar pe scenă, în momentul când se vorbea despre părinţi. Buzdugan şi-a explicat reacţia pe pagina de Facebook, simţind că le datorează nişte explicaţii fanilor săi care nu ştiau nimic despre drama lui.

„Săptămâna trecută în Săptămâna luminată, pe 9 mai, în timp ce eram în emisie la radio cu Mădălina Ghenea şi Mihai Morar se stingea din viaţă tatăl meu, un om blând şi foarte vesel... Îi mulţumesc Mădălinei pt că a fost alături de mine în primele momente de la aflarea veştii!”, a scris prezentatorul. El şi-a ascuns durerea până vineri seară, când, pe scena de la Iaşi, Mihai Morar a amintit despre părinţi.

 

 Citeste continuarea pe unica.ro

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter