De ce a refuzat Aspirina din Las Fierbinți să o joace pe Elena Ceaușescu, într-un film străin: "Am fost efectiv înjurată"

Publicat pe

Actrița Mirela Oprișor, celebra Aspirina din Las Fierbinți, a povestit cum a dat cu piciorul șansei de a juca într-un film cu Faye Dunaway. Mirela Oprișor ar fi trebuit să o interpreteze pe Elena Ceaușescu, dar a refuzat pentru un motiv căruia regizorului i s-a părut incredibil.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Aspirina din Las Fierbinți a avut șansa să fie star de Hollywood, dar a dat cu piciorul unei șanse importante care o punea pe afiș cu Faye Dunaway. Actrița Mirela Oprișor a povestit, recent, cum s-a petrecut întâlnirea ei cu un mare regizor, pe care l-a refuzat fără să stea pe gânduri.

De ce a refuzat Aspirina din Las Fierbinți să o joace pe Elena Ceaușescu, într-un film străin: "Am fost efectiv înjurată"De ce a refuzat Aspirina din Las Fierbinți să o joace pe Elena Ceaușescu, într-un film străin: "Am fost efectiv înjurată"

De ce a refuzat Aspirina din Las Fierbinți să o joace pe Elena Ceaușescu, într-un film străin

„A venit Oliver Stone în România, cu un producător de afară, și m-au chemat la o probă de film, pentru rolul Elenei Ceaușescu tânără.

Actrița Faye Dunaway o juca pe Elena Ceaușescu în vârstă, iar eu pe cea tânără. Am dat o probă, stăteam prost cu engleza. Și am fost sunată de ei că se opresc în Ungaria, la Budapesta, pentru un casting.

Și le-am spus: „Îmi pare rău, eu nu pot, în trei zile eu sunt la Gala Hop”, la Mangalia. Și producătorul a spus: „Ce este aia?”.

A fost șocat, am fost efectiv înjurată, mi-a spus că nu a întâlnit așa ceva în viața lui. Acel film nu a mai fost făcut niciodată', a povestit Mirela Oprișor în cadrul emisiunii „Interviurile lui Vitalie', de la Pro TV.

Filmul nu a mai fost făcut în cele din urmă pentru că ar fi durat mai bine de 5 ani filmările. Totodată, producătorii și-au dat seama că bugetul este prea mare.

Citește și: De ce a apelat Theo Rose de la Bravo, ai stil! la psiholog: „Mă țin ocupată cât mai mult'

Citește și: Trecutul neștiut al lui Theo Rose, de dinainte de Bravo, ai stil: „Am regretat doar faptul că…'/ INTERVIU

Citește și: Speak și Ștefania sunt izolați în Jakarta, după ce au fost infectați cu COVID-19: „Am dormit cu masca pe față'

Aspirina din Las Fierbinți, descoperită de Francis Ford Coppola

În cariera sa de actriță, Aspirina din Las Fierbinți a fost ofertată și de celebrul regizor Francisc Ford Coppola, dar pe acesta din urmă nu l-a mai refuzat.

De această dată vedeta de la Pro TV nu a mai stat pe gânduri și a răspuns afirmativ, mai ales că până în momentul respectiv nu avusese ocazia să facă film.

„Eu nu făcusem film până atunci. Regizorul Radu Muntean m-a luat, pentru „Hârtia va fi albastră”, după ce a aflat că Francis Ford Coppola a descoperit o domnnișoară la Teatrul de Comedie.

Francisc Ford Coppola a fost la piesa Chirița of Bârzoieni”, în regia Iarinei Demian, unde juca Tudor Chirilă. Și a fost invitat de Tudor Chirilă și a venit cu unul dintre copiii lui. Am luat un rol mic, o asistentă, dar l-am ajutat să-și facă cadrele.

El mi-a spus: „Mirela, tu o să faci film!”. Apoi, m-a chemat Radu la Hârtia va fi albastră, unde am avut trei replici, și apoi m-a chemat și la „Marți, după Crăciun„, a completat Mirela Oprișor,

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter