FOTO. Monica Anghel, de nerecunoscut! ”Niciodată nu e prea târziu! Am descoperit stilul meu”

Publicat pe

Una dintre cele mai spectaculoase și mai frumoase transformări din ultima perioadă a unei celebrități de la noi este cea  a Monicăi Anghel. Vedeta a slăbit peste 30 de kilograme fără nicio intervenție chirurgicală și a ajuns să poarte la haine măsura S. Este, în final, mulțumită cu ea și, mai mult, spune că și-a descoperit stilul.

FOTO. Monica Anghel, de nerecunoscut! 'Niciodată nu e prea târziu! Am descoperit stilul meu'FOTO. Monica Anghel, de nerecunoscut! 'Niciodată nu e prea târziu! Am descoperit stilul meu'

Îmbrăcată într-o pereche de pantaloni evazați, albi, într-o cămașă alb cu negru și un sacou, artista a făcut furori în mediul online. „Niciodată nu este prea târziu, am descoperit stilul meu. Mă simt EU, sunt bucuroasă, fericită, elegantă, rafinată ! Vă pup și vă iubesc pe toți, prieteni dragi ?❤️?’ a scris Monica Anghel, în dreptul fotografiei postate.

 

'Mai avem mici colăcei, mai avem…Am văzut niște comentarii pe rețelele de socializare cum că sunt bolnavă, că am făcut infarct, că mi-am tăiat stomacul. Nu mi-am tăiat stomacul! Mi-am tăiat coloana, anul trecut…iar în urma operației, medicul mi-a zis că ar fi bine să slăbesc. Eu, în toți anii în care am fost supraponderală, nu mă vedeam așa, nu mă vedeam grasă. În oglindă, când mă uitam, nu vedeam că sunt grasă. Eu cu mine eram super ok, nu aveam nicio frustrare, nu aveam nicio problemă. Mă uitam în magazine la hăinuțe super mici'a povestit vedeta  recent, la Agenția VIP.

De ce a slăbit Monica Anghel

 Într-un interviu, Monica Anghel dezvăluie motivul real pentru care a slăbit.  'Astă vară a trebuit să mă operez de urgență pe coloană pentru că făcusem o pareză pe piciorul drept, o pareză de 98%.  Aveam niște dureri groaznice. După două zile de antiinflamatorii făcute injectabil, nu se simțea nicio îmbunătățire. Și atunci prietena mea, care este și medicul nostru de familie, pentru că ea mi-a făcut acele injecții, a spus:  ‘Eu nu îți mai fac acele injecții, du-te și operează-te! Nu vreau să te distrug! Trebuia să mă operez în acel moment ca să scot acele bucățele de disc care ajunseseră la nerv. Doctorul care m-a operat pe coloană mi-a spus ca ar fi bine să mai slăbesc puțin, că m-ar ajuta. Atunci mi s-a întâmplat ceva la nivel mental și am zis că trebuie să fac ceva,’ povestește Monica Anghel în cadrul emisiunii ‘Refresh by Oana Turcu’ de la Antena Stars.

 Artista dezvăluie  și programul de care a aflat ulterior și datorită căruia a reușit să dea jos  atât de multe kilograme.

„Am reușit să slăbesc 25 de kilograme, mă simt foarte bine. Fac mișcare, merg la sală, merg și la psiholog’, mărturisește Monica Anghel.

Despre modul în care a slăbit, artista a vorbit și într-un interviu pe care l-a acordat colegei noastre, la VIVA! Party 2018.

Foto: Facebook

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter