De ce a spus Cristi Minculescu „Adio, Iris!”

Publicat pe

Membrii trupei Iris au anuntat oficial, ieri, ca vocea care le-a fost emblema timp de 35 de ani a decis sa se retraga. „Lipsa de fairplay', a fost reactia acestora la anuntul lui Cristi Minculescu.

Cristi Minculescu

Intr-un interviu acordat pentru postul de radio Rock FM, Cristi Minculescu a spus ca motivul nu a fost in niciun caz banii.

 

[VIDEO] Cristi Minculescu SE RETRAGE din trupa Iris


 

„Decizia nu a fost luata in mod spontan si eu m-am mirat ca am ajuns in postura de a decide sa parasesc trupa. Nu are nicio legatura cu baietii din trupa, are legatura cu vremurile pe care le traim si cu degradarea morala care ne inconjoara in momentul de fata in Romania anului 2012. Pot fi foarte multe interpretari… am avut si eu visele mele, dorintele mele dintre care unele s-au implinit si altele nu. Una peste alta, din 3 septembrie nu mai sunt la Iris”, a declarat Cristi Minculescu pentru Rock FM, intr-un interviu luat de Cristi Hrubaru.

 

Citeste continuarea pe evz.ro.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter