De ce Meghan Markle e întotdeauna cu un pas în urma lui Kate Middleton

Deși intrată recent în familia regală britanică, Meghan Markle i-a cam luat fața cumnatei sale Kate Middleton. Cu toate acestea, Ducesa de Sussex este mereu cu un pas în urma Ducesei de Cambridge… Iată care este motivul!

Meghan Markle, întotdeauna cu un pas în urma cumnatei sale, Kate Middleton!

Fosta actriță Meghan Markle poate fi acuzată de multe, dar nu de lipsă de carismă. E clar că soția Prințului William e expertă în „seducția maselor”, iar asta se reflectă deja în fenomenul numit de presă „Efectul Meghan Markle”. Pe scurt, toată lumea vrea să se îmbrace ca Meghan, vrea să se fardeze ca Meghan, vrea să… fie Meghan!

Prințul William este al doilea în linie directă la tron, în timp ce Prințul Harry este al șaselea (William are trei copii).

Mai puțin, probabil, cumnata ei, Kate Middleton, care, după câte se spune, nu este în relații prea bune cu soția lui Harry. Iar faptul că Meghan este întotdeauna cu un pas în urma ei face ca relația lor să pară și mai distantă. Iată care este motivul!

Prințul Charles este urmat de primul său moștenitor și apoi de cel de-al doilea fiu.

Meghan Markle trebuie să respecte ierarhia!

Fanilor lui Meghan Markle nu avea cum să le scape un asemenea detaliu – Ducesa de Sussex este, întotdeauna, la evenimentele oficiale, în spatele cumnatei sale, Kate Middleton. Ba chiar, când a participat la Trooping The Colour, anul trecut, Meghan Markle a fost, după părerea unora, chiar mult prea în spate în balconul regal, alături de Prințul Harry. Drept urmare, expertul regal Joe Little a explicat pentru People: „Ea nu era un personaj atât de proeminent pe cât se așteptau unii și, în plus, există o ordine ierarhică”. În timp ce Prințul William și Kate Middleton au stat în primul rând în balcon, alături de copiii lor, Prințul George și Prințesa Charlotte, Prințul Harry și Meghan Markle, respectiv fratele și cumnata lor, au stat în spatele lor.

Protocolul regal trebuie respectat la evenimentele oficiale.

Expertul regal a mai adăugat: „Aici nu a fost vorba despre niciun fel de intenție (n.r. – s-a scris mult despre relațiile proaste dintre cele două cumnate, dar și despre răcirea relațiilor dintre cei doi frați), pur și simplu, William fiind fratele mai mare, regula este ca el să fie primul.” Evident, această regulă monarhică nu se referă doar la simplele apariții în balconul de la Buckingham. Protocolul impune ca membrii familiei regale să se prezinte la evenimentele oficiale în ordinea importanței.

Tocmai de aceea, o veți vedea pe suverana Marii Britanii, Regina Elisabeta a II-a, sosind ultima la evenimente. Înaintea ei își face apariția întotdeauna Prințul Charles, care îi va urma la tron. Dat fiind că Prințul William este al doilea în linie la tron și că, la un moment dat, va fi regele Marii Britanii, este foarte clar că Ducii de Sussex le vor fi mereu inferiori. Pe scurt, îi place sau nu, Meghan Markle va sta mereu cu un pas în urma cumnatei sale, Kate Middleton!

Foto: Hepta

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro