S-a aflat motivul! De ce Meghan Markle și Prințul Harry ascund chipul micuțului Archie în fotografii!

Publicat pe

Meghan Markle și Prințul Harry au devenit părinți pentru prima oară pe 6 mai. Deși s-au lăsat fotografiați de presă și chiar au postat o fotografie a micuțului de Ziua Tatălui, în niciuna fața micuțului nu se vede complet. Iată de ce Meghan Markle și Prințul Harry ascund chipul micuțului Archie în fotografii!

Meghan Markle și Prințul Harry au devenit părinți pentru prima dată, micuțul Archie Harrison Mountbatten-Windsor venind pe lume pe data de 6 mai. Primele imagini cu fericita familie au fost luate două zile mai târziu, într-un shooting ce a avut loc pe domeniul Palatului Windsor. Ulterior, de Ziua Mamei, Meghan a postat o fotografie în care lui Archie i se vedeau doar piciorușele, urmată de încă una, de Ziua Tatălui, în care o jumătate din chipul micuțului era acoperită de mâna tatălui său.

Pe scurt, niciuna dintre fotografii nu dezvăluie integral chipul miucțului și, mai mult, totul este pozat în sepia, așadar nu se pot observa nici alte detalii, cum ar fi culoarea ochilor sau a pielii micuțului.

Ducii de Sussex nu vor ca Archie să fie văzut

Fanii, obișnuiți cu fotografiile postate de Ducii de Cambridge, Kate Middleton și Prințul William, care nu au ținut ascunse chipurile celor trei copii ai lor, sunt ușor mirați de alegerea ducilor de Sussex de a nu face publică integral imaginea chipului lui Archie.
Iată ce explicație dă Victoria Jennings, expert în parenting, pentru Daily Express: „Ducele și Ducesa sunt cu siguranță niște părinți mândri și mai mult ca sigur vor petrece aceste prime luni din noua postură de părinți încercând să-și cunoască bebelușul. Toți părinții au dreptul să pretindă puțin anonimat pentru copilul lor, dacă vor asta, și să petreacă prima parte a vieții bebelușului lor creând legături cu el și învățând mai multe despre el. Este întotdeauna alegerea părintelui câte imagini cu bebelușul dă publicității”.
După cum a explicat și expertul în parenting, este clar că Meghan Markle și Prințul Harry încă nu sunt pregătiți  să împărtășească fotografii cu Archie, așadar au ales o cale de mijloc, dând publicității poze… parțiale ale micuțului lor. De altfel, aceasta este o practică întâlnită și în showbizul autohton, printre vedetele care multă vreme nu au arătat chipul micuților lor numărându-se Andreea Bălan, Jojo, Laura Cosoi și Cabral.
Foto: Hepta, Instagram

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro