De ce s-au despărțit Madonna și Tupac Shakur? Scrisoarea de adio este una emoționantă: „N-am vrut să te rănesc!”

Publicat pe

Abia în 2015 s-a aflat că între Madonna și Tupac Shakur a existat o poveste de dragoste, când regina-pop a marturisit într-un interviu ca a avut o relație cu rapper-ul. Când se afla în închisoare, în 1995, Tupac i-a trimis o scrisoare de adio Madonnei, una care emoționează peste ani și care va fi scoasă la licitație pe 17 iulie.

De ce s-au despărțit Madonna și Tupac Shakur? Scrisoarea de adio este una emoționantă: „N-am vrut să te rănesc!'De ce s-au despărțit Madonna și Tupac Shakur? Scrisoarea de adio este una emoționantă: „N-am vrut să te rănesc!'

„Am așteptat foarte mult timp să îți scriu asta, pentru că m-am chinuit să găsesc toate răspunsurile, astfel încât să nu las întrebări fără răspuns', își începe Tupac scrisoarea. „Pentru început, trebuie să îmi cer iertare pentru ca, așa cum ai spus și tu, nu am fost acel prieten care știu că pot fi'.

Tupac i-a scris din închisoare cântăreţei iar mesajul semnat de regretatul rapper pe 15 ianuarie, 1995 include dezvăluirea potrivit căreia cei doi s-au despărţit pentru că ea este albă.

'Pentru tine, faptul că eşti văzută cu un bărbat de culoare nu îţi afectează în niciun fel cariera, în orice caz, te-ar face să pari mai deschisă şi interesantă, dar pentru mine, cel puţin cum simţeam eu că sunt perceput, aş fi dezamăgit jumătate dintre oamenii care m-au făcut ceea ce sunt. Nu am vrut să te rănesc', scria Tupac în scrisoarea, care va fi scoasă la licitație pe 17 iulie, în ciuda demersurilor legale ale Madonnei de a împiedica acest lucru.

Despărțirea dintre Tupac și Madonna nu a fost una amiabilă, însă Tupac speră că regina-pop să treacă peste ce a fost între ei și să poată rămâne prieteni: „am crescut amandoi spiritual și mental. Nu mai contează cum am realizat asta', își începe Tupac scrisoarea de despărțire.

Reprezentanţii platformei de licitaţii se aşteaptă ca preţul de vânzare al scrisorii să ajungă undeva în jurul sumei de 300 de mii de dolari.

O parte din încasări vor fi dedicate organizaţiei breastcancer.org, Darlene Lutz, fosta colaboratoare şi prietenă a Madonnei, fiind supravieţuitoarea unui cancer la sân.

Tupac Shakur a murit în 1996, la Las Vegas. Rapper-ul se afla pe scaunul pasagerului în maşina proprietarului studioului de înregistrări Death Row, Marion „Suge” Knight, în momentul în care a avut loc un atac armat, în care şi-a pierdut viaţa.

 

foto: Elle.ro 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter