De ce și-a botezat Kylie Jenner fetița Stormi? Explicația din spatele neobișnuitului nume

Publicat pe

După ce o lume întreagă a așteptat venirea pe lume a primului copil al lui Kylie Jenner, sarcină pe care aceasta a ținut-o ascunsă până în ultima clipă, controversele sunt departe de a se fi terminat… Acum toată lumea se întreabă de ce și-a botezat Kylie Jenner fetița Stormi și care este explicația alegerii unui asemenea nume ciudat?

 

Kylie și-a botezat fetița Stormi!

Kylie și-a botezat fetița Stormi!

Era de așteptat ca celebra Kylie Jenner să facă o alegere interesantă în privința numelui primei sale fiice, dar la una atât de ciudată chiar nu se aștepta nimeni! E adevărat că sora ei mai mare Kim și-a botezat copiii Saint, North și Chicago – adică un oraș, un punct cardinal și… un sfânt –, dar de ce tocmai Stormi, un nume care poate fi mai degrabă o poreclă pentru un adult, eventual de sex masculin?!

Evident că fanii lui Kylie și ai lui Travis Scott au fost șocați la auzul unui asemenea nume, cu atât mai mult cu cât de zile în șir se zvonea că cei doi își vor boteza fiica Butterfly sau Mariposa (n.r. – fluture, în spaniolă), după cele două tatuaje identice ale lor. De altfel, în afara faptului că a încins internetul și i-a scindat fanii, alegerea lui Kylie a devenit inclusiv subiect de emisiuni televizate!

Ce înseamnă Stormi?

Ei bine, mult contestatul Stormi este o alternativă de scriere a cuvântului groenlandez Storme sau, mai simplu, a cuvântului englezesc Stormy. Ambele provin din cuvântul englezesc Storm sau din cel cu origini în norvegiana veche – Stormr. Deci, literalmente, storm înseamnă furtună, adică o perturbare violentă a atmosferei cu vânturi puternice și, de obicei, ploaie, tunete, fulgere sau zăpadă'. Cunoscând-o însă pe Kylie, ca să nu mai vorbim despre super controversata ei familie, cel de-al doilea înțeles, cel figurat, al cuvântului a fost probabil alegerea ei – reacție tumultuoasă, agitație sau controversă – și iată că micuța deja își merită numele… Sincer, suntem convinși că Stormi va avea o viață la fel de furtunoasă ca mama ei!

Oana Pantazi

Foto: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter