De ziua lui, Bogdan Albulescu a primit cadou o petrecere surpriza

Publicat pe

La aniversarea a 31 de ani, actorul Bogdan Albulescu a avut parte de un cadou special: o petrecere surpriza pregatita de sotia lui, Alina Grigore.

Protagonistul telenovelei „Regina' credea ca va sarbatori doar impreuna cu Alina si o prietena comuna nascuta in aceeasi zi cu el.

Bogdan Albulescu, Alina Grigore

„Sambata am fost acasa la parintii mei, langa Ploiesti, am petrecut intr-un mod linistit alaturi de ei, iar duminica, pe la pranz, am plecat inapoi spre Bucuresti. Nu am avut timp sa organizez ceva cu prietenii, insa s-a intamplat ca ziua de nastere a unei prietene comune sa fie tot duminica. Si am stabilit sa iesim la un restaurant doar noi patru', marturiseste Bogdan.

Alina si-a dorit insa sa-si surprinda sotul care a fost asteptat la restaurant de toti prietenii lui.

„A fost o surpriza foarte frumoasa, s-au adunat in jur de 30 de persoane, ne-am distrat pe cinste. Chiar daca la ora 12 noaptea a trebuit sa plec acasa pentru ca a doua zi aveam filmare, a fost cea mai frumoasa petrecere pe care am avut-o vreodata de ziua mea', a declarat Bogdan.

Foto: arhiva Viva!

VEZI GALERIA FOTO BOGDAN ALBULESCU

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter