De ziua lui, Mihai Mărgineanu va lansa albumul „10”

Publicat pe

La 10 ani distanţa de la apariţia albumului „Gore', Mihai Mărgineanu se pregăteşte să lanseze un nou disc.

 

margineanu1

 

Pe 10 octombrie, chiar de ziua lui de naştere, artistul va face show la Cinema Patria unde va cânta melodii de pe noul lui album, „10 (zece)'.

 

Implineam 36 de ani si mi s-a parut ca soarta a fost darnica cu mine lasandu-ma sa mi se intample asa ceva. N-am avut nici cea mai vaga idee ca momentul ala a fost inceputul unei vieti frumoase, cadorisite din plin cu momente perfecte si public din ce in ce mai numeros si mai frumos. Cred ca a venit timpul sa mai spun ceva', declară Margineanu.

 

Melodiile de pe noul album sunt inregistrate in varianta live, fara nicio taietura si fara niciun adaos de ‘chimicale – sunete sau instrumente de pe calculator'.

 

Artistul marturiseste ca, de-a lungul timpului, a strans multe povesti, asa incat, pe 2 octombrie, la concertul de la Cinema Patria va ajunge in fata publicului cu tolba plina':

 

De-a lungul celor zece anisori petrecuti pe diferite scene , am strans multe povesti. Unele dintre ele le-am pus pe muzici, altele se vor a fi doar povestite. Cu cele puse pe muzici am eu o problema si vreau sa le arat oamenilor. Celelalte vor face subiectul unei carti la vremea senectutii', spune Margineanu.

 

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter