Decizia care l-a salvat pe Dumitru Dragomir, după moartea fiului: „O luam razna și eu și soția mea”

Publicat pe

Mitică Dragomir a trăit una din cele mai mari cumpene din viață atunci când fiul său ce mare, în vârstă de doar 18 ani la acea vreme, a murit. Manuel avea aproape 18 ani și era fotbalist la FCM Brașov atunci când a murit pe neașteptate, în somn. Mitică Dragomir a dezvăluit că s-a gândit chiar și la sinucidere în acele momente cumplite.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Dragomir a vorbit duminică, într-un amplu interviu, atât despre blaturile din fotbal, cât şi despre viaţa sa în afara fenomenului fotbalistic, incluzând şi tragica moarte a fiului său. Dragomir a susţinut, în emisiunea „40 de întrebări' de la Kanal D, că nu a fost securist, ci avea grad doar pentru că a fost conducătorul Clubului Victoria. Cu lacrimi în ochi, Dumitru Dragomir a făcut dezvăluiri uluitoare și despre moartea fiului său, dar și despre momentele în care a vrut să-și ia viața.

Decizia care l-a salvat pe Dumitru Dragomir, după moartea fiului: „O luam razna și eu și soția mea'Decizia care l-a salvat pe Dumitru Dragomir, după moartea fiului: „O luam razna și eu și soția mea'

„E imposibil să treci prin așa ceva. După asta, nu mai poți să fii vreodată fericit în viață. Dacă există Dumnezeu, de ce nu m-a luat pe mine, care eram un păcătos și de ce l-a luat pe fiul meu' , a spus, la acel moment, sfâșiat de durere, Mitică Dragomir.

De atunci, Dumitru Dragomir nu a mai fost om și a mărturisit, la emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D, că a avut chiar gânduri de sinucidere după ce și-a pierdut fiul.

„După moartea fiului meu, am avut și această nebunie în cap, dar mi-a trecut, pentru că am o familie despre care nu pot să vorbesc decât la superlativ. Copiii mei au fost copii cuminți, întrebați pe toată lumea, soția mea a fost o sfântă. Eu am fost mai puțin sfânt.

Decizia care l-a salvat pe Dumitru Dragomir, după moartea fiului

Așa este bărbatul, el trebuie să aducă și nevasta să aibă grija de educația copiilor, de bărbat, de casă. Am avut o educație țărănească. Am supărat-o de multe ori pe nevastă-mea. Eu nu sunt mulțumit nici de mine, eu sunt mulțumit numai de nevastă, restul de nimic', a declarat Mitică Dragomir, la Kanal D.

Citește și: Marisa Paloma a născut o fetiță. Prima imagine cu bebelușul

Citește și: Totul despre „Revelionul lui Dan Negru din 2021.De ce Florin Piersic nu acceptă niciodată bani

Citește și: Jean-Claude Van Damme a petrecut cu Dani Mocanu.Ce dedicație i-a făcut cântărețul

Mitică Dragomir a rememorat, cu lacrimi în ochi, moartea tragică a fiului său cel mare, Manuel.

„Pe Dumnezeu nu poți fi supărat, dar am o neîmplinire până mor. Cum să moară de sufocare mecanică? Noaptea, în somn, i-a venit să vomite și a luat-o pe trahee și a murit lângă Bogdan în pat. S-au mai întâmplat cazuri, dar un copil nevinovat care era sportiv de mare performanță și avea control medical săptămânal.

Nu m-am împăcat și nu mă împac până mor cu treaba asta. Cred că există o forță care după ce ai o nenorocire, îți dă o compensație. Până mor spun că există ceva. După ce a murit băiatul meu, Dumnezeu mi-a dat doi nepoți care seamănă cu el. Este peste puterile mele de a înțelege.

Dacă nu plecam din Brașov, o luam razna și eu și soția mea mergând la cimitir. Noi suntem o familie foarte unită. Nepoții sunt mari, dar da, sunt neîmplinit până mor din cauza morții fiului meu, Manuel', a spus Mitică Dragomir, la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai', potrivit Click!.

Mitică Dragomir, supranumit și oracolul din „Bălcești', are 75 de ani și este un om de afaceri prosper, dar a fost fotbalist, milițian, șef la Ligă, mogul de presă și politician.

A fost condamnat de trei ori pentru jocuri de noroc, șpagă și abuz în serviciu. Mitică Dragomir este căsătorit de peste 50 de ani, mai are un fiu, Bogdan, și doi nepoți.

„Eu am fost comandant din nastere”

Dragomir a susţinut, în emisiunea „40 de întrebări' de la Kanal D, că nu a fost securist, ci avea grad doar pentru că a fost conducătorul Clubului Victoria.

„Este o tampenie. Am fost comandantul clubului Victoria, m-au facut din civil direct comandant, pentru ca aveam rezultate, eram tanar, destept si frumos. Promovasem cu Brasov in prima liga, eram pe paginile ziarelor ca si acum. Nu am avut nicio pila.

Eu am fost comandant din nastere, asa ca nu a fost o prooblema. Sunt colaboratori si in presa, si in fotbal, este normal sa fie asa. Nu-i cunosc, dar pe o parte din ei ii banuiesc„, a mai spus Mitică Dragomir.

„Eu am fost capitalist pe timpul comunistilor si sunt comunist acum. Am castigat enorm pe atunci, castig bine si acum. Daca aveam posibilitatea sa aduc niste playere, le aduceam. Am avut tupeu, am fost operat de mic de tupeu, de asta il am si acum, dar daca m-as intoarce cu mintea de acum nu as mai risca atat. SI la Revolutie mi-au furat tot. Cum au venit, asa s-au dus. Am strans doar ce am muncit cinstit, tot ce am facut prin altfel de metode s-a dus, n-a tinut”, a completat Dumitru Dragomir.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter