Delia, în fruntea clasamentului muzical pentru al doilea an! Ce succes are

Publicat pe

Delia este artista care a dat muzicii românești, doi ani la rând, „piesa anului'. Astfel, conform clasamentului Mediaforest, Delia este pe locul întâi atât în 2017, cât și în 2016, cu două colaborări de succes: „Weekend' cu The Motans este piesa anului 2017, iar „Gura ta' cu Deepcentral a fost piesa anului 2016.

 

2017 a fost un an plin de realizări pentru Delia. Ea e artista cu 2 piese în top 10 Mediaforest Chart 2017, astfel că în topul celor mai difuzate piese din România anul trecut pe primul loc se află „Weekend' cu The Motans, iar pe locul al șaselea „Rămâi cu bine' cu Macanache.

 

Anul trecut Delia a lansat și single-ul „Verde Împărat', piesă compusă de ea și produsă de artistă împreună cu Alex Cotoi. Pentru videoclipul piesei care parcă te poartă într-un basm românesc cu acorduri de la începutul vremurilor s-a folosit un copac butaforie de 6 metri înălțime și 3 metri diametru, un pian adevărat a fost transportat în mijlocul naturii, iar Delia a purtat o haină veritabilă de cioban și accesorii tradiționale din Bistrița.

 

Colaborarea Deliei cu Carlas Dreams a continuat și în 2017 cu single-ul „Fata lu tata', piesă compusă de Carlas și produsă de Alex Cotoi. Artista a mai colaborat cu Carlas Dreams atât pentru „Cum ne noi' (featuring), dar și „Da, mamă', ambele hituri incontestabile în România.

Un artist complet, cu studii muzicale, care cântă la mai multe instrumente, dar și compune muzică, Delia a lansat anul trecut un concept de spectacol total: PsiheDelia, care a fost sold out și care a adus publicului o experiență artistică în sine, de la peste 400 de costume, la decoruri care se schimbă în timp real și care-l poartă pe spectator în lumi fantastice, de la sute de oameni care intră pe scenă, balerini, artiști invitați sau figurație, până la acrobații pe care însăși Delia le pune în practică. Tot anul trecut, PsiheDelia a ajuns la Londra, la Indigo at O2 Arena.

Anul trecut, Delia a lansat și albumul Live' care include hituri precum „Cum ne noi', „Da, mamă',  „Cine m-a făcut om mare', „Ce are ea'.

Citeşte şi:

Ce bine arată Kate Middleton însărcinată în şase luni – FOTO

Simona Halep, reacţie neaşteptată după victoria împotriva Karolinei Pliskova: „Hai să vedem acum…”

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter