Delia lansează "Inimi desenate", un nou single şi video

Publicat pe

Cu peste 40 de milioane de vizualizari de YouTube doar in ultimul an, sute de concerte si cel mai longeviv jurat X Factor in Romania, Delia a reusit sa devina definitia senzationalului si inovatiei intr-o evolutie naturala de-a lungul timpului.

 

delia1

Delia lanseaza astazi noul ei single Inimi desenate impreuna cu un video regizat de CevaDeVis – echipa alaturi de care a filmat si celelalte videoclipuri lansate in ultimii 2 ani.

 

In clip o regasim pe Delia intr-un dans sensibil alaturi de talentatul Bogdan Boanta, cel care a si facut coregrafia piesei.

 

Inimi desenate este o continuare frumoasa a povestii Pe aripi de vant'. Este tot un pop-rock curat si sper ca publicul sa primeasca aceasta piesa la fel de frumos ca pe cea precedenta. E o piesa puternica, dar in acelasi timp sensibila prin care am incercat sa transmit vulcanul de sentimente ce se regaseste intr-o poveste de dragoste trecuta, dar inca prezenta in inimile celor ce i-au dat nastere. Delia

 

Odata cu lansarea noului single Inimi desenate, Delia a realizat o noua sedinta foto senzationala cu Dimitri Caceaune.

 

[youtube]http://youtu.be/8PGFUwKjFyo[/youtube]

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter