Delia, Lora si CRBL promit sa faca show in finala ”Te cunosc de undeva!”

Publicat pe

Doar doua zile ii mai despart pe telespectatori de marea finala live a super show-ului „Te cunosc de undeva!”. Sambata, de la 20:20, Delia, Jorge, CRBL si Lora lupta mai aprig ca niciodata pentru marele premiu de 15.000 de euro, bani care vor fi donati unei cauze sociale. De aceasta data finalistii nu vor mai trebui sa impresioneze doar juriul, ci si publicul, care va decide marele castigator al primului sezon „Te cunosc de undeva!”.

Delia, Lora, Jorge si CRBL promit sa faca show pe scena „Te cunosc de undeva!' sambata aceasta, de la 20:20. Personajele carora le vor da viata indragitii concurenti nu le-au mai fost aduse de ruleta, ci chiar de telespectatori, care au putut vota pe site-ul emisiunii pe cine au dorit sa vada in marea finala.

De-a lungul celor 10 editii „Te cunosc de undeva!', concurentii au avut parte de transformari uluitorare care au reusit sa surprinda deopotriva publicul si juriul emisiunii. Maria Buza, Lora, Delia, CRBL, Jorge, Iulian Vasile, Julia Jianu si Dan Helciug au luptat editie de editie pentru a-si demonstra calitatile, insa doar patru din ei au ajuns in marea finala, cand publicul va decide cine va fi marele castigator al primului sezon Te cunosc de undeva!.

Prin vot, fanii emisiunii isi vor alege favoritul si, implicit, cauza sociala pentru care vor fi donati cei 15.000 de euro. Cei mai norocosi dintre acestia au sansa sa castige una dintre cele 4 tablete iPad puse in joc de Antena 1. Cine va strange cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, vom afla urmarind sambata seara!

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter