Delia Matache a lansat videoclipul piesei “Ia-mă de mână”

Publicat pe

Delia Matache este prima artistă din România care sprijină pacienţii bolnavi de psoriazis. Videoclipul piesei „Ia-mă de mână', lansat în premieră de către cântăreaţă, este dedicat luptei pe care pacienţii o poartă în fiecare zi cu ei înşişi, cu discriminarea şi prejudecăţile celor din jurul lor.

 

Melodia „Ia-mă de mână' a fost lansată în toamna anului 2012, iar până acum a avut mai mult de 1.500.000 de accesări pe Youtube. Versurile melodiei au fost compuse de către pacienţii cu psoriazis, care au fost selectaţi dintre 160 de persoane participante la un concurs desfăşurat pe Facebook .

 

„Am primit cu sufletul deschis propunerea celor de la Asociaţia Pacienţilor cu Afecţiuni Autoimune (APAA) de a susţine prin această melodie bolnavii de psoriazis şi lupta lor zilnică, mai ales că am o prietenă care suferă de această boală şi ştiu cu ce probleme se confruntă în fiecare zi. Prin această melodie vreau sa transmit tuturor mesajul că sunt alături de aceşti pacienţi, pe care îi îndemn să fie optimişti şi să nu lase prejudecăţile celorlalţi să-i împiedice să aibă o viaţă normală', declară Delia.

Lansarea videoclipului face parte din campania „Doar optimismul e contagios!', campanie desfăşurată de Asociaţia Pacienţilor cu Afecţiuni Autoimune (APAA) pe tot parcursul anului 2013, cu sprijinul Societăţii Române de Dermatologie (SRD).

 

Delia Matache a lansat videoclipul piesei Ia-mă de mână'Delia Matache a lansat videoclipul piesei Ia-mă de mână'

 

Foto PR

 

Urmăreşte un material de making-of al videoclipului:

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mRK9COOg7Lc[/youtube] 

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă