Delia Matache – Zile de relaxare pe Coasta de Azur

Publicat pe

Între filmările pentru X Factor, super show-ul care va începe în această toamnă la Antena 1 şi concerte, Delia a găsit 4 zile libere şi a „fugit' alături de soţul său într-o scurtă vacanţă pe Coasta de Azur:

 

„Am închiriat o maşină, imediat cum am ajuns şi am pornit la drum. Nu cred că am prins patru ore legate de plajă, am preferat să ne axăm pe distracţie. De la party-uri de zi, la cele de noapte, la cumpărături şi vizitat tot felul de locuri frumoase, n-am ratat nimic în cele patru zile. Am revenit şi la bătrânul Eze, superbul sătuc medieval ce veghează de sus asupra coastei. Pentru că şi vara asta este una extrem de încărcată, va trebui să ne mulţumim cu plecări scurte, până în vacanţa mare din ianuarie!'.

 

Până la vacanţa de care pomenea diva de la X Factor, telespectatorii o vor putea urmări alături de rock star-ul Bănică Jr. şi showman-ul Brenciu în cadrul celui mai nou sezon X Factor, care va începe în toamnă, la Antena 1.

 

Delia Matache – Zile de relaxare pe Coasta de AzurDelia Matache – Zile de relaxare pe Coasta de Azur
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter