Demi Moore a trecut prin momente dramatice în weekend

Publicat pe

Weekend-ul acesta, Demi Moore a suferit un şoc, după ce un tânăr de 21 de ani a fost găsit fără suflare, duminică dimineaţa, în piscina casei ei din Beverly Hills.

 

demi moore1

 

Băiatul participase cu o noapte în urmă la o petrecere, alaturi de alte 5-6 persoane, însă nu se ştie cum a ajuns în casa vedetei. Conform departamentului de poliţie din Los Angeles, acesta ar fi murit înecat, dar se aşteptă raportul toxicologic.

 

Actriţa în vârstă de 52 de ani nu era acasă în momentul incidentului. „Sunt absolut şocată de ce s-a întâmplat. Am fost plecată împreună cu fiica mea la o aniversare şi când m-am întors, am primit această veste îngrozitoare.'

 

Demi a rugat presa să respecte intimitatea şi durerea părinţiilor băiatului. „Pierderea unui copil este o adevărată tragedie şi sunt cu sufletul alături de familia şi prietenii acestui tânăr.'

 

Un vecin a afirmat că cele trei fete ale lui Demi organizează petreceri când sunt acasă, dar avocatul familiei a asigurat că nimeni nu era la domiciliu când s-a petrecut incidentul.

 

Catalina Cozma, Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter