Demi Moore ar putea adopta un copil

Publicat pe

Demi MooreDupa ce a adoptat doi copii din Malawi, Madonna incearca sa determine si alte vedete sa infieze copii din Africa. Se pare ca artista i-a convins pe Demi Moore si Ashton Kutcher sa faca si ei acest pas.

Mama unei fetite, Lourdes Maria, si a lui Rocco, nascut in timpul casatoriei cu regizorul britanic Guy Ritchie, Madonna mai are si doi copii adoptati. Mai intai s-a alaturat familiei David din Malawi, pentru ca de curand, cantareata sa reuseasca sa o adopte si pe Mercy, originara din aceeasi tara africana.

Acum, Madonna incearca sa-i convinga pe Demi More si pe sotul acesteia, Ashton Kutcher, sa depuna si ei un dosar de adoptie.

La 47 de ani, Demi, care arata pe zi ce trece mai tanara desi neaga ca a apelat la chirurgia estetica, are trei fiice din casatoria cu Bruce Willis, in timp ce Ashton, cu 16 ani mai tanar decat ea, nu are niciun copil.

Foto: www.hepta.ro
 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter