Demi Moore filmeaza la Bucuresti

Publicat pe
Demi MooreActrita americana Demi Moore se afla in aceste zile in Romania unde filmeaza in Studiourile MediaPro alaturi de Josh Hartnett pentru productia „Bunraku'.

Ajunsa duminica seara in Bucuresti, Demi a fost asteptata la aeroport de o limuzina, indreptandu-se spre un hotel de cinci stele din centrul Bucurestiului.

Seara s-a intalnit cu colegul sau de filmare si cu o parte a echipei la un bistrot cu specific frantuzesc de langa Ateneu.

Regia si scenariul filmului „Bunraku' sunt semnate de Guy Mosche, pelicula prezentand aventurile unui tigan nomad interpretat de Josh Hartnett, din distributie mai facand parte si Woody Harrelson.

„Bunraku' este este un gen al teatrului japonez care a aparut in secolul al XVII-lea in regiunea Osaka. Personajele sunt reprezentate de marionete de dimensiuni mari, existand un singur povestitor si trei papusari pentru fiecare marioneta.

Foto: www.hepta.ro

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter