Demi Moore va filma in Romania

Publicat pe
Demi MooreDemi Moore, Woody Harrelson si Josh Hartnett se vor afla in Romania timp de cateva luni pentru a filma in studiourile MediaPro productia „Bunraku', scrie Holywood Reporter.

Scenariul si regia filmului „Bunraku', produs de Picturesque Film pentru Snoot, sunt semnate de Guy Mosche.

Daca Josh Hartnett, unul dintre cei mai sexy actori de la Hollyood care a jucat in filme ca „Pearl Harbor' sau „Sin City' a fost anuntat ca va filma in Romania inca din luna februarie, venirea lui Demi a fost dezvaluita abia acum.

„Bunraku' este inspirat din teatrul de papusi japonez, Josh urmand sa interpreteze rolul unui barbat in cautarea razbunarii, Demi va juca rolul unei femei fortate sa se casatoreasca cu un spirit malefic, un lord al razboiului, care o captureaza, in timp ce Woody Harrelson va aparea in rol de barman.

La 46 de ani, Demi are in palmares doua nominalzari la Globurile de Aur si roluri memorabile precum cele din „Indecent Proposal' sau „Streptease', pentru care a primit un onorariu de 12,5 milioane de dolari, devenind astfel una dintre cele mai bine platite actrite de la Hollyood. A fost casatorita cu Bruce Willis cu are are trei fete, iar din 2005 este sotia lui Ashton Kutcher, cu 16 ani mai tanar decat ea.

Foto: www.hepta.ro

Citeste, de asemenea:
Demi Moore: Tinerete fara batranete si viata alaturi de Ashton

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter