Demisie-bombă la VISURI LA CHEIE: Adela Pârvu renunță la emisiune după cinci ani / Cine a mai rămas în echipă

Publicat pe

Adela Pârvu, unul dintre oamenii cheie de la „Visuri la cheie', și-a dat demisia de la Pro TV, după cinci ani de colaborare. Schimbările nu se opresc aici pentru „Visuri la cheie': Ciprian Vlaicu a ales să se dedice și el proiectelor personale, iar Dragoș Bucur revine la cârma show-ului.

Demisie-bombă la VISURI LA CHEIE: Adela Pârvu renunță la emisiune după cinci ani / Cine a mai rămas în echipăDemisie-bombă la VISURI LA CHEIE: Adela Pârvu renunță la emisiune după cinci ani / Cine a mai rămas în echipă

În timp de Adela Pârvu a decis să părăsească emisiunea după cinci ani, arhitecții Alina Vîlcu și Omid Ghannadi revin la „Visuri la cheie', după o pauză de un an de zile.

Astfel, pe lângă cei menționați, în proiect rămân în continuare arhitectul Valentin Ionașcu și designerul Cristina Joia, iar noua componentă care va aduce și ea zâmbetul pe buze oamenilor va fi Laura Boghiu, arhitect și designer de interior.

„Deşi am mai multe proiecte în paralel şi deşi nu am un plan concret de a le organiza, am tare multă încredere că Dumnezeu mă va ghida pas cu pas şi că locul meu acum este în echipa «Visuri la cheie». Cu această hotărâre vine şi o lecţie pe care aş vrea să o transmit mai departe: niciodată să nu spui niciodată! La un moment dat, de dragul unei consecvenţe, te-ai putea trezi blocat într-o anumită situaţie, iar statul pe loc înseamnă să-ţi negi visurile. Am un sentiment frumos, de intimitate şi căldură, ca şi cum m-aş reîndrăgosti de un fost iubit cu care am rămas prietenă, a mărturisit Alina Vîlcu.

Pe de altă parte, Laura Boghiu spune că 'Visuri la cheie' înseamnă pentru ea o provocare uriașă și o experiență unică.

„«Visuri la cheie» este pentru mine o provocare uriaşă, o experienţă unică, şi abia aştept să văd casele şi să cunosc familiile pe care le vom ajuta. Îmi doresc să le aducem zâmbetul pe buze şi speranţa că vor avea o viaţă mai frumoasă tuturor celor la care vom ajunge în acest sezon. Îmi doresc foarte tare să vedem primele case predate şi primele reacţii de bucurie ale beneficiarilor, a declarat Laura Boghiu, noua membră a echipei 'Visuri la cheie'. 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter