Denis Stefan, Pavel Bartos si Costel Constantin fac parte din clubul ofiterilor

Publicat pe

Denis StefanDenis Stefan, Pavel Bartos, Costel Constantin formeaza alaturi de Mihai Petre si Bogdan Albulescu clubul ofiterilor Regimentului IV Rosiori, regimentul Principesei Maria, in primul serial romanesc de epoca, „Aniela'.

Denis Stefan il interpreteaza pe ofiterul Socrate Piscupescu, cel mai bun ofiter din regimentul lui si un calaret desavarsit.

Este un personaj foarte diferit de cele pe care le-am facut pana acum, este un barbat care traieste o drama unei iubiri pierdute pentru totdeuna. Singurele lui momente in care isi gaseste linistea sunt cele in care se refugiaza in cariera lui de ofiter, pe care o face la cel mai inalt nivel.', spune Denis Stefan.

Pavel Bartos va juca rolul lui Janos Ionescu Bartok, un tanar sarmant si cuceritor, care nu si-a dorit sa devina ofiter, insa profita de pe urma uniformei pentru a cuceri femeile.

 

 

 

 

 

Aniela

La fel cum nici personajul meu nu si-a dorit sa fie ofiter, eu am fugit de armata, de unifoarma militareasca, dar acum sunt foarte bucuros si mandru de aceasta uniforma', declara Pavel Bartos, care adauga: Am facut multa documentare, am citit despre ofiteri, am fost la Muzeul Militar, la diverse expozitii si am facut calarie.'

Aniela

Costel Constantin va fi Decebal Ciucurescu, colonel al Garzii Regale, care s-a remarcat in Razboiul de Independenta.

Aniela

„Acest personaj a existat ca atare, este vorba despre comandantul Regimentului IV Rosiori, intr-una dintre cele mai infloritoare perioade din istoria Romaniei, o epoca superba. Atunci armata era foarte stimata, tinerii isi doreau sa ajunga acolo deoarece era consierata activitatea de top a Romaniei, era o chestie de prestigiu sa ajungi in aramata. Rolul este foarte interesant si incitant pentru mine ca actor, il descopar incet-incet.', marturiseste Costel Constantin.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter