Denise Rifai recunoaște că a suferit din dragoste. Ce compromisuri a făcut în relațiile amoroase: „Dar nu aş accepta niciodată să fiu înşelată, e punctul nevralgic pentru mine” / EXCLUSIV

Publicat pe . Actualizat Miercuri, 24 mai 2023, 11:51

Denise Rifai recunoaște că, în trecut, a suferit din dragoste. Deși este o femeie frumoasă, curtată de mulți admiratori, prezentatoarea TV a trecut și ea prin unele eșecuri amoroase. Acum câteva luni, vedeta de la Kanal D ne-a povestit pe larg despre fostele ei relații, dar și despre compromisurile pe care le-a făcut de dragul partenerului. Totodată, ne-a spus și ce nu ar accepta niciodată de la iubitul ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ai făcut concesii, de-a lungul timpului, în relațiile de cuplu? Ai trecut vreodată peste convingerile tale doar ca să faci relația să meargă? Ce nu ai accepta niciodată? Și nu în ultimul rând, cât de mult ai suferit din dragoste?

Am făcut concesii, oamenii trebuie să facă concesii. Bărbatul se completează cu femeia, nu există om perfect. Am şi suferit. În dragoste nu am orgolii, îmi place să fac tot ceea ce ţine de mine să fie bine. Am o
identitate foarte clară, ştiu cine sunt, dar am nevoie să fiu iubită, sunt foarte sensibilă în relaţia de cuplu. De asemenea, pentru mine este foarte important ca partenerul meu să fie mai deştept decât mine, să fie un om pe care să-l admir, să-l respect. Dar trebuie să fiu centrul universului lui, am nevoie de atenţia şi de căldura lui, şi de generozitatea lui, iar aici nu mă refer la aspectul financiar. Pentru mine este foarte important să mă pot baza pe bărbatul de lângă mine, să simt că mă protejează şi să ştiu că este partenerul meu în tot. Consider că rostul nostru este în cuplu şi e important să fim în complementaritate.

denise-rifai-1denise-rifai-1

Citește și: Ce restricții i-a impus tatăl iordanian lui Denise Rifai, în adolescență: „Nu aveam voie să am un iubit. M-am simţit atât de umilită când…' / EXCLUSIV

Citește și: Denise Rifai, detalii neștiute din viața ei amoroasă. Ce spune despre căsătorie și copii: „Eu, dacă m-aş fi căsătorit până acum, aş fi divorţat de două ori' / EXCLUSIV

Citește și: Serena Williams este însărcinată a doua oară. Și-a arătat burtica de gravidă la Met Gala 2023: „Nu mai trebuie să mă ascund…”

Citește și: Cătălin Scărlătescu, despre despărțirea de Doina Teodoru. S-au separat două săptămâni după America Express: „Pur și simplu am fugit. Când ne-am întors acasă…'

Denise Rifai recunoaște că a suferit din dragoste

M-am îndrăgostit la un moment dat, dar a durat ceva timp până să îmi dau seama că suntem diferiţi, că nu putem construi o relaţie pe termen lung, pentru că doream lucruri diferite de la viaţă. Mi-a fost greu să ies din acea poveste, am suferit, pentru că inima nu se supune raţiunii şi se duce o luptă până se produce separarea. Dacă am fi cu ochii larg deschişi de la început, am putea să ne ajustăm mai bine trăirile şi să ne limităm mai bine perioada de suferință. Dragostea este oarbă, dar nu suntem copii şi putem să mai gestionăm din suferinţă dacă privim adevărul în faţă.

Poţi fi cea mai frumoasă femeie şi el să nu te iubească așa cum îţi doreşti, pentru că nu se poate iubi pe el. Sunt bărbaţi care nu ştiu să iubească, care nu se iubesc nici pe ei înşişi şi provoacă haos în jur; nu ştiu ce vor. Eu am avut puterea să mă extrag dintr-o astfel de relaţie, şi asta mi-a prins bine, am depăşit zona asta de energie şi nu voi mai experimenta niciodată genul acesta de poveste. Ce nu aş accepta? Un bărbat care să aibă o relaţie paralelă.

„Am făcut pe cineva să sufere, este inevitabil când dragostea nu e împărtăşită'

Dar tu… cu sau fără voia ta, ai făcut pe cineva să sufere din dragoste?

Da, am făcut pe cineva să sufere, este inevitabil când dragostea nu e împărtăşită. Dar nu pentru că nu mi-a păsat de omul acela. Eu am un frate şi, cum nu mi-ar plăcea ca cineva să îşi bată joc de trăirile lui, de emoţiile lui, aşa nu aş putea să îmi bat eu joc de cineva, emoţional vorbind. Sunt mulţi oameni care îmi fac curte şi nu îmi place să creez aşteptări, să intru în relaţii doar de dragul de a avea pe cineva. Mă simt onorată de toată această atenţie, dar nu vreau să rănesc pe nimeni şi nu creez aşteptări false, sunt sinceră şi spun cum stau lucrurile.

Ai vreun regret în privința vreunei relații la care ai renunțat poate prea repede? Te-ai gândit vreodată „ce-ar fi fost dacă?

Mi-aş fi dorit foarte mult să fiu deja căsătorită cu un bărbat, să am o singură relaţie cu un singur bărbat toată viaţa mea, pentru că eu cred în dragostea pe viaţă. Însă uneori viaţa te duce în alte direcţii. Sunt o fire complexă, sunt curioasă, am experimentat tot felul de trăiri, să mă cunosc pe mine în diferite stări şi situaţii şi să mă construiesc pe mine cea de astăzi. Însă în mintea mea mi-ar fi plăcut să fie unul şi acelaşi bărbat în viaţa mea până mor.

Ce compromisuri a făcut Denise Rifai în relațiile amoroase

Cum te-au modelat, în timp, relațiile pe care le-ai avut? Care sunt lecțiile primite de la viață pentru care ești recunoscătoare în această privință?

Cred că sunt mult mai blândă acum. Eram tare nărăvaşă şi luptătoare. Am învăţat să mai las de la mine. Îmi place să îi fac pe plac partenerului, pentru că îmi place să fiu iubită şi îmi place să provoc bucurie. Asta este căutarea mea, să găsesc pe cineva pe care să admir, alături de care să petrec timp de calitate, un bărbat de la care să am de învăţat şi care să mă protejeze.

Ce simți că ai putea îmbunătăți la tine în relațiile cu sexul opus? Care crezi că este cel mai mare defect al tău într-o relație? Ești geloasă, posesivă, ceri prea mult de la cel de lângă tine?

Eu sunt atentă la partenerul meu. Mă respect pe mine şi am această pretenţie şi de la el. Nu aş putea să fiu alături de cineva care nu mă iubeşte şi nu mă respectă. Iubirea se simte, nu se impune. Sunt o femeie loială, fidelă, femeia unui singur bărbat şi cred în dragoste pe viaţă. Dar nu aş accepta niciodată să fiu înşelată. Aici este punctul nevralgic pentru mine. Dacă se ajunge în acest punct, nu înţeleg de ce să mai stăm unul cu celălalt. Şi eu sunt o femeie curtată şi este logic ca şi el să fie curtat, şi accept asta, e frumos. Dar există o limită şi o linie pe care un bărbat deştept ştie să o pună când are lângă el o parteneră pe care o respectă. În fond, de aceea suntem împreună.

Sursă foto: Tiberiu Arsene, Instagram, PR, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton