Depeche Mode nu mai vine la Bucuresti

Publicat pe

Depeche ModeEste oficial! Concertul trupei Depeche Mode programat sambata, 16 mai, a fost anulat, din cauza starii de sanatate a solistului Dave Gahan.

Acesta este cel de-al treilea concert din turneul „Tour of the Univers amanat de trupa, dupa cele de la Atena si Istanbul. De asemenea, Depeche Mode a amanat si concertele de la Sofia (18 mai), Belgrad (20 mai) si Zagreb (21 mai) pana la date care vor fi comunicate ulterior.

Trupa Depeche Mode a transmis fanilor ca regreta aceasta situatie si spera ca starea de sanatate a lui Dave sa se imbunatateasca. Acesta a fost internat marti de urgenta la Atena, diagnosticul medicilor fiind gastroenterita.

In cazul reprogramarii concertului din Romania, noua data va fi comunicata ulterior, iar biletele pentru 16 mai raman valabile pentru acea data.

Cei care nu mai doresc sa participe la concert, pot recupera banii incepand de miercuri, 20 mai, sau pot schimba biletul pe unul la BEstfest.

Mai multe detalii despre preschimbarea biletelor gasiti pe site-urile: www.emagic.ro, www.myticket.ro, www.ticketpoint.ro.

Foto: www.emagic.ro
 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter