Depeche Mode nu reprogrameaza concertul din Bucuresti

Publicat pe

Reprezentantii Depeche Mode au anuntat oficial ca trupa nu va putea reprograma niciunul dintre concertele open-air anulate in perioada 12 mai – 8 iunie, printre acestea numarandu-se si cel de la Bucuresti.

Fanii care si-au cumparat bilete pentru spectacolul programat initial pentru data de 16 mai au posibilitatea de a recupera valoarea acestora sau de a le preschimba cu bilete BESTFEST, la tarife speciale.

Pe data 12 mai, solistul Dave Gahan a suferit un atac de gastroenterita chiar inainte de a urca pe scena, fiind spitalizat de urgenta la Atena. In urma analizelor medicale, lui Dave i s-a descoperit o tumoare la nivelul vezicii urinare, care a fost extirpata chirurgical, doctorul recomandandu-i o pauza de recuperare. Depeche Mode a reluat turneul Tour of the Universe' saptamana aceasta, primul show sustinut fiind cel din Leipzig, Germania, de pe data de 8 iunie.

Cei interesanti pot afla mai multe detalii despre modalitatile de preschimbare cu bilete BESTFEST pe site-urile www.emagic.ro, www.myticket.ro, www.ticketpoint.ro.

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter