Dereck i-a cucerit pe spanioli!

Publicat pe

 La doar 22 de ani tanarul tulcean a reusit sa-i cucereasca nu numai pe romani cu piesele sale, dar si pe spanioli. Si asta pentru ca pe 4 mai remixul piesei “Siente” interpretata de Dereck a ajuns pe un album din Spania!

 Piesa si videoclipul le-am lansat anul trecut si intre timp am mai lansat un videoclip la piesa Fashion love'. Cu piesa Siente' am semnat un contract cu o casa de discuri si asa a aparut piesa pe acel album', spune Dereck.

Cat despre viitoare proiecte, acesta inregistreaza noi piese pentru albumul de debut, are sedinte foto iesite din comun si vrea sa filmeze un nou videoclip.

„Mi-am inceput cariera muzicala, prin respectarea tiparelor cu o imagine adaptata stilului abordat de majoritatea artistilor romani, insa intentionez acum ca am prins curaj, sa-mi depasesc limitele si sa incerc sa arat publicului un altfel de produs, unul nonconformist, indraznet si chiar usor, placut – lasciv.' – afirma Dereck increzator.

Si ca sa convingeti, urmariti videoclipul de mai jos. 

Foto: Cristian Negoita 
 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter