Designerul Oscar de la Renta a murit la 82 de ani

Publicat pe

oscar de la renta

 

Celebrul fashion designer Oscar de la Renta a încetat din viaţă la vârsta de 82 de ani după ce a fost diagnosticat cu cancer în 2006. Trista veste a fost dată de postul ABC care a citat un membru al familiei sale.

 

Cunoscut pentru creaţiile sale romantice, Oscar de la Renta a fost unul dintre cei mai mari designeri. Născut în Republica Dominicană, Oscar de la Renta a devenit celebru în anii 60 după ce Jackie Kennedy s-a îndrăgostit de creaţiile sale. În cariera sa de peste 50 de ani a avut ocazia să le îmbrace şi pe alte prime doamne, Nancy Regan, Hilary Clinton sau Laura Bush purtând, de asemenea, ţinute semnate de el. Multe vedete au stralucit pe covorul rosu de-a lungul timpului in rochii create de faimosul designer.

 

Recent, Oscsr de la Renta a fost cel care i-a creat rochia de mireasă lui Amal Alamuddin, avocata britanică care s-a căsătorit la Veneţia cu George Clooney.

 

Talentul excepţional al lui Oscar de la Renta a fost recunoscut în repetate rânduri, fiindu-i acordate mai multe premii.

 

Foto: Hepta

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter