Detalii despre starea de sănătate a Andreei Bălan, după ce a suferit un stop cardio-respirator: ”Este în continuare monitorizată”

Publicat pe

Andreea Bălan a născut ieri prin cezariană cea de-a doua fetiță, însă, din păcate, artista a avut complicații în timpul operației. Andreea Bălan a făcut stop cardio-respirator, iar starea ei a îngrijorat pe toată lumea. Acum, proaspăta mămică este stabilă, iar micuța Clara este sănătoasă.

Înainte de a merge la spital, Andreea Bălan era foarte emoționată și aștepta cu nerăbdare să-și strângă bebelușul la piept. Când toată lumea aștepta vești despre micuța Clara Maria, George Burcea a făcut un anunț total neașteptat despre starea soției sale. Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană, însă medicii au reușit să o stabilizeze, iar fetița să fie în regulă.

După ce această informație a îngrijorat pe toată lumea, medicii de la spitalul privat la care Andreea Bălan a născut au oferit câteva detalii despre complicațiile pe care vedeta le-a suferit.

Pentru că am primit mai multe solicitări din partea ziariștilor, cu acordul familiei va informăm că evoluția și starea de sănătate a artistei Andreea Bălan s-au îmbunătățit semnificativ în această noapte. Familia ei a putut să o viziteze și să stea de vorba cu ea. Starea ei de sănătate este în continuare monitorizată de echipa medicală care o îngrijește. Pe măsură ce avem noutăți vi le vom comunica.

Pacienta Andreea Bălan a suferit o intervenție chirurgicală cezariană, în timpul căreia a intervenit un incident obstetrical major, o complicație critică ce nu putea fi prevăzută la consultiile sau prin investigațiile anterioare. Situația a fost gestionată cu succes de echipa medicală. Sunt foarte rare aceste incidente 1-80.000 nașteri. Ca și în cazul tuturor pacienților Sanador, spitalul nostru respectă dreptul lor la viață privată, astfel că niciun detaliu medical nu va fi oferit opiniei publice fără acordul familiei', au explicat reprezentanții spitalului, potrivit spynews.ro.

George Burcea, primele declarații despre starea Andreei Bălan

„În urma zvonurilor care au tot circulat, doresc să confirm că într-adevar, Andreea a suferit un stop cardio-respirator. În acest moment, ea este stabilă, iar echipa medicală, care s-a comportat ireproşabil, este alături de noi. Fetiţa noastra, Clara Maria, este sănătoasă şi cântăreşte 3,2 kg.

Vă mulţumim pentru mesaje şi vă vom ţine la curent cu starea de sănătate a Andreei. Vă mulţumesc, George Burcea', a fost mesajul pe care soțul Andreei Bălan l-a transmis.

Detalii despre starea de sănătate a Andreei Bălan, după ce a suferit un stop cardio-respirator: 'Este în continuare monitorizată'Detalii despre starea de sănătate a Andreei Bălan, după ce a suferit un stop cardio-respirator: 'Este în continuare monitorizată'

Citește și: Andreea Bălan a făcut stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană

Citește și: Andreea Bălan a născut cea de-a doua fetiță. Clara Maria a venit astăzi pe lume

FOTO: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter