Detalii neștiute din tinerețea lui Benone Sinulescu. La 82 de ani, artistul clarifică zvonurile despre relația cu Irina Loghin: „Am trăit o poveste artistică… şi de dragoste”

Publicat pe

Benone Sinulescu este unul dintre cei mai apreciați artiști de muzică populară din România, iar în tinerețe a fost și un bărbat foarte curtat. Spre nefericirea celor care visau la o poveste de dragoste cu acesta, artistul iubește aceeași femeie de peste 40 de ani. S-a zvonit, la un moment dat, că a avut nu doar o relație profesională cu Irina Loghin, ci și una amoroasă. Aflat acum la 82 de ani, nea Benny a clarificat și aceste bârfe din tinerețea lui.

Detalii neștiute din tinerețea lui Benone Sinulescu. La 82 de ani, artistul clarifică zvonurile despre relația cu Irina Loghin: „Am trăit o poveste artistică… şi de dragoste'Detalii neștiute din tinerețea lui Benone Sinulescu. La 82 de ani, artistul clarifică zvonurile despre relația cu Irina Loghin: „Am trăit o poveste artistică… şi de dragoste'

„Prima dragostea am întâlnit-o la 17, 18 ani, o chema Maria. Din primii bani i-am cumpărat o pălărie lui Gheorghe Zamfir, apoi a pierdut-o şi i-am cumpărat alta. Am cântat cu Maria Tănase şi am avut mari emoţii, pe Irina Loghin am întâlnit-o când eram deja vedetă', a mărturisit Benone Sinulescu la Antena 1.

Rugat să facă lumină în privința zvonurilor legate de relația cu Irina Loghin, care ar fi depășit sfera profesională, artistul de muzică populară a dat o declarație care a clarificat acest aspect și nu prea.

„Te referi cum au început duetele cu Irina Loghin sau te referi la… altceva? Ideea cu duetele a fost a mea, deşi ea a spus că ideea a fost a ei. Am cântat la Ateneul Român cu ea şi am avut un succes imens şi ni s-a suit la cap. Dacă iubirea a fost ascunsă, să rămână aşa. Nu a fost… că dacă ar fi fost… nu am avut nimic serios cu ea. Am trăit o poveste artistică… şi de dragoste, că melodiile au fost şi de dragoste', a spus nea Benny.

Și-a făcut testamentul din 2014

Benone Sinulescu a ales să-și lase câștigurile de pe parcursul întregii vieți soției, mai apoi nepoților, după ce ea nu va mai fi. „Eu şi soţia mea avem reciprocitate… Dacă mor eu, totul îi rămâne ei… Şi drepturile de autor, casele din Bucureşti, Buzău şi de lângă Arad, banii, toată averea noastră. Şi invers… Doar că soţia mea, fiind inginer chimist, nu are drepturi de autor.

În acest sens, am făcut deja testamentul la notariat. Am preferat să fie ceva gândit din vreme. Drepturile de autor nu le vom lăsa de izbelişte. După ce niciunul dintre noi nu va mai trăi, avem nepoţi. Şi eu, şi nevastă-mea avem familii mari', a declarat Benone Sinulescu. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter