Detaliile idilei romantice pe care o trăieşte Sandra Bullock

Publicat pe

Actriţa Sandra Bullock a avut parte de o vară interesantă, după ce în viaţa sa a apărut fotograful Bryan Randall, alături de care trăieşte o idilă romantică de puţin timp.

 

sandra bullock

 

Singură din 2010, când a divorţat de Jesse James, actriţa are acum o relaţie serioasă, încât a avut curajul să meargă împreună cu Bryan la nunta bunei sale prietene Jennifer Aniston cu Justin Theroux.

 

„Este cu adevărat fericită alături de el', a declarat un apropiat pentru US Weekly, iar cei doi îşi petrec aproape tot timpul împreună.

 

bryan

 

Astfel, au fost surprinşi de curând ieşind din restaurantul Craig din West Hollywood. Tot timpul cât s-au aflat în restaurant el a avut mâna pe umărul actriţei. „I-a sărutat umărul, iar la un moment dat s-au uitat amândoi la ceva din telefonul actriţei'.

 

Sandra Bullock şi-a ţinut relaţia secretă timp de câteva luni, dar după nunta lui Jennifer Aniston, când l-a prezentat pe Bryan prietenilor săi apropiaţi, actriţa nu mai are niciun motiv să se ascundă.

 

În vârstă de 49 de ani, Randall este descris ca „un tip grozav', potrivit unei surse citate de revista People. La fel ca şi Sandra, care are un fiu în vârsta de 5 ani, iubitul său este şi este tatăl unei fetiţe. „Toată lumea este bucuroasă pentru el că a devenit un fotograf talentat şi că se întâlneşte cu Sandra Bullock', a spus aceeaşi sursă.

 

Foto: Hepta, facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter