Dezvăluire socantă despre ultimele zile ale Zinei Dumitrescu: „Era într-o stare gravă, fiul ei fusese acolo cu un notar!”

Publicat pe

În timp ce vedetele modei româneşti, trecute şi actuale, de la Cătălin Botezatu şi Dana Săvuică, până la Rita Mureşan şi Romaniţa Iovan o considerau „mamă', singura ei rudă de sânge a abandonat-o. Cătălin Negreanu, fiul ei, despre care Zina credea că locuieşte în Elveţia, a fost tot timpul privit cu ochi răi pentru că a internat-o la azil şi o vizita extrem de rar.  Conform Oanei Turcu, bărbatul a fost în vizită la mama lui, însoţit de un notar, cu câteva zile înainte ca aceasta să moară.

 

Oana Turcu a fost una dintre persoanele care au văzut-o ultima dată în viaţă pe Zina Dumitrescu şi a făcut o dezvăluire şocantă. Fiul său, care anul trecut a reapărut în viaţa mamei sale, după trei ani de pauză, fusese în vizită, cu doar câteva zile înainte, însoţit de un notar. În ultimele săptămâni circa zvonul că Zina refuză să mai mănânce, iar medicii care o îngrijeau prevedeau momentul trist întâmplat astăzi. În acest context, vizita fiului ei, însoţit de notar pare să aibă sens şi Cătălin Negreanu ar fi vrut, astfel, să pună în ordine lucrurile înainte ca mama lui să moară.

„Sunt şocată, am sperat că o să fie bine. Am văzut-o cu puţin timp înainte. Am reuşit să-i iau ultimul interviu. Când am văzut-o, doamna Zina era într-o stare gravă şi nu atât fizic, sufletul ei era rănit. Înainte de interviu am stat de vorbă cu multe persoane şi am aflat că fiul fusese acolo cu un notar în vizită la doamna Zina.

Primise 3-4 portocale din partea fiului ei la prima vizită, iar la cea de-a doua vizită acele portocale nu au mai fost în sacoşa fiului său. Ceea ce am simţit şi din vocea Zinei Dumitrescu a fost durere pentru că copilul tău a venit la tine aflând că nu eşti bine doar ca să-ţi ia nişte semnături. A evitat destul de mult să povestească ce s-a întâmplat cu fiul în vizită', a spus Oana Turcu la Antena Stars.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter