Diana Belbiță, luptătoarea de la FERMA, declaraţii emoţionante despre mama ei

Publicat pe

Diana Belbiţă, luptătoarea cu suflet de copil de la FERMA, are o relaţie specială cu mama ei. Multiplă campioană la kempo, kickboxing și luptătoare profesionistă de MMA, Diana Belbiţă este atent supravegheată de către mama ei, la fiecare meci şi chiar îi îngrijeşte rănile, fără nici o emoţie.

Diana Belbiță, luptătoarea de la FERMA, declaraţii emoţionante despre mama eiDiana Belbiță, luptătoarea de la FERMA, declaraţii emoţionante despre mama ei

 

Diana Belbiţă s-a apucat la 12 ani de cursuri de Judo, iar la vârsta de 15 ani a decis să-și ia viața în propriile mâini și a plecat de acasă. Între timp a ajuns campioană la diverse sporturi de contact, iar visul său este să lupte în UFC, cea mai bună competiţie de MMA din lume. Pare un copil delicat şi sensibil, însă atunci când urcă în ring se transformă într-o fiară. Mama ei nu doar că a încurajat-o tot timpul, dar este prezentă la fiecare meci.

„Mama nu are nici un stres, mă privește fără probleme și după meci, când am fața spărtă. Mă ia, îmi șterge rănile… Îi spun să aibă grijă, că mă doare, dar ea este mereu lângă mine, la vestiar!', a spus Diana pentru VIVA!.

Plânge la FERMA de dorul mamei

Persoana pe care o iubeşte cel mai mult pe lumea asta este mama ei, iar aseară a plâns de dorul mamei, după o lună de stat în Ferma. De altfel, Diana spune că ultimul lucru pe care îl face seara este: „să vobim la telefon până ațipim'. De aceea, luna petrecută până acum, în competiția de la Pro TV, nu i se pare grea din pricina probelor de concurs, cât din cauza dorului de mama ei.

„Port un scut de protecție'

Luptătoarea de 23 de ani nu pleacă „la război„ fără o jucărie de pluș pe care o are de când era copil, iar una dintre cele mai bune prietene ale sale este o fetiță de 13 ani.

„Sunt mai apropiată de copii. Nu am foarte mulți prieteni pentru că timpul nu-mi permite și acum îmi dau seama și mă gândesc de ce copiii îmi sunt foarte buni prieteni, pentru că cei de vârsta mea au alte preocupări. Ei ies în oraș, în club și eu niciodată nu prea ies. Mă invită în oras si eu mereu îi refuz, nu pot azi că am antranament mâine dimineață, nu pot mâine că am nu știu ce de făcut și au început să evite să mă mai sune', ne-a spus Diana.

„Sunt o femeie cu atitudine , nu mă consider rea în ciuda sportului pe care îl fac. Din contră, cred că sunt unul dintre cei mai calmi oameni, cei mai sensibili într-o oarcecare măsura. Am și o latură sensibilă, deși greu se ajunge în punctul ăla. Nu am foarte mulți prieteni, dar și cei care reușesc să treacă peste masca asta pentru că, oarecum, port un scut de protecție pentru oamenii din jurul meu.  Eu nu am foarte multă încredere în oameni!', a spus Diana Belbiță pentru VIVA!. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter