Diana Dondoe despre McQueen - ’Ii sclipeau ochii ca unui copil daca rochia venea asa cum trebuie”

Publicat pe

Top modelul Diana Dondoe vorbeste in interviul acordat Roxanei Voloseniuc, redactor-sef Elle, si publicat pe blogul www.roxana-voloseniuc.ro despre cel care a fost designerul Alexander McQueen.

Diana DondoeDiana a lucrat putin pentru creatorul de moda britanic, insa impresiile pe care are le are sunt puternice:

Nu reusesc sa imi revin la stirea mortii lui McQueen. Nu stiu de ce, nu l-am cunoscut atat de bine, am facut cateva prezentari pentru el. Am insa o senzatie de pierdere care merge dincolo de personajul McQueen – designer talentat.

Cea mai draga amintire este prezentarea primavara -vara 2004.

Ne-am prezentat tinutele dansand fara sa facem vreo repetitie sau coreografie in prealabil.

Parca eram toti posedati, cuprinsi de un fel de frenezie, nu cred ca am mai avut vreodata atata trac ca la aceasta prezentare.

A fost un adevarat artist si a pus mult suflet in ceea ce facea.

Inaintea inceperii prezentarilor era mereu foarte agitat, la fittinguri, insa ii sclipeau ochii ca unui copil daca rochia venea asa cum trebuie. Am avut tot timpul impresia ca este o forta imensa, ca are o lume incredibil de bogata. Si-a transpus lumea asta in unele dintre cele mai frumoase obiecte vestimentare.

Nu doar haine, obiecte frumoase care aveau puterea de a spune povesti.

Toate astea sunt inutile acum.

Nici nu vreau sa pretind ca ii pot intelege gestul, nu vreau sa pretind ca l-am cunoscut, ar fi primul care ar rade de mine.

Dar sunt mandra ca am lucrat cu el. Nu stiu ce sa zic. Am multi prieteni care i-au fost foarte apropiati si gandurile mele se duc spre ei si spre familia lui'.
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter