Diana Dumitrescu - Craciunita la Londra

Publicat pe

Diana Dumitrescu si sotul ei, Ducu Ion, au fost la Londra intr-o escapada pentru relaxare si pentru a cumpara cadouri celor dragi.

Ne-am hotarat pe ultima suta de metri sa plecam si noi cu restul familiei pentru un week-end la Londra! Am plecat cu totii acolo pentru a ne bucura de frumusetea orasului in preajma sarbatorilor de Craciun, dar si pentru a definitiva cadourile pentru acest eveniment pe care cu totii il asteptam cu sufletul la gura. Printre nenumaratele magazine in care ne-am petrecut o parte din timp, cautand cadouri si ascunzandu-ne unii de altii pentru a nu ne surprinde cum si ce cumparam pentru fiecare dintre noi, am apucat sa-i facem o vizita batranului Big Ben si sa ne bucuram de nestavilita frumusete a catedralei Westminster Abbey', povesteste vedeta ACASA.

A fost foarte frig, dar a meritat. Londra este unul din cele mai frumoase orase care pe mine una ma va bucura de fiecare data cand il voi vizita Am fost si in cartierul China Town, unde am mancat faimoasa mancare „Peking Duck”, un deliciu chinezesc de care nu ma mai satur. A fost un prilej extraordinar de a petrece timpul alaturi de toata familia. Una din zile am petrecut-o la targul de Craciun din Hyde Park. Un targ extraordinar de frumos, unde am incercat aproape toate atractiile alaturi de nepoteii nostri, Petru si Victor.', adauga Diana.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter