Diana Dumitrescu debuteaza in lungmetraj alaturi de sot

Publicat pe

Dupa ce a putut fi admirata in scurtmetrajul „In film la Nasu„, Diana Dumitrescu se pregateste pentru marele sau debut cinematografic  din 19 octombrie, odata cu lansarea lungmetrajului „Minte-ma frumos” pe marile ecrane.

 

Interpreta a rolului principal feminin din film, Diana Dumitrescu va face acest mare pas al carierei sale cinematografice, alaturi de sotul sau, Ducu Ion, care semneaza genericul comediei romantice Minte-ma frumos in calitate de producator.

 

Diana Dumitrescu

 

,,Deja avem experienta lucrului impreuna. Cred ca de aceasta data singura diferenta a fost ca am avut mai putin timp sa ne alintam, din cauza programului de filmare foarte incarcat. Cand ajungeam acasa, el ma intreba cum mi s-a parut ziua respectiva si trageam concluzii daca a fost o zi fructuoasa sau a fost o zi mai proasta. Minte-ma frumos este un proiect tare drag mie si sunt extrem de fericita ca am ocazia sa fac acest mare pas alaturi de Ducu.', a declarat Diana Dumitrescu despre experienta filmarilor alaturi de sotul sau.

 

Foto: PR

 

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter