Diana Dumitrescu - Intr-un rol negativ din toamna

Publicat pe

Diana Dumitrescu va schimba registrul o data cu noul proiect MediaPro Pictures pentru Acasa TV, ea urmand sa interpreteze un personaj negativ.

Am terminat filmarile pentru serialul de epoca si dupa ce voi incheia proiectul voi pleca intr-o vacanta lunga de aproape o luna. Voi avea timp sa las deoparte toate alintaturile Polixeniei, sa ma odihnesc si sa ma refac dupa antrenamentele pentru concurs si voi reveni in forma maxima pentru acest nou rol care se anunta a fi altfel decat toate cele pe care le-am jucat pana in prezent', marturiseste Diana.

Diana Dumitrescu

Serialul in care vor juca Maia Morgenstern, Marin Moraru si Radu Valcan si a carui difuzare va incepe in toamna urmareste povestea de dragoste dintre un arab si o romanca.

Sunt foarte fericita ca voi juca in urmatorul proiect ACASA, este un proiect de care telespectatorii se vor indragosti la prima vedere. Nu pot sa divulg foarte multe lucruri, dar ce am citit pana acum ma face sa cred ca acest proiect va fi lovitura toamnei ', adauga Diana Dumitrescu.

Foto: Arhiva Viva!

VEZI GALERIA FOTO!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter