Diana Dumitrescu merge la bal intr-o rochie creata de Wilhelmina Arz

Publicat pe

Designerul Wilhelmina Arz a creat pentru Polixenia Laptaru, personajul interpretat de Diana Dumitrescu in serialul „Aniela', o rochie de bal cu personalitate.

In realizarea rochiei am tinut cont de descrierea personajului si tin minte ca m-a amuzat cand am aflat despre Polixenia ca bate din picior. Este un personaj puternic, care a avut nevoie de opulenta si atunci hainele au trebuit sa fie exhaustive. S-a lucrat foarte mult de mana, exact ca la acea perioada, toate detaliile au fost aplicate manual, o tehnica care pentru mine nu se va invechi niciodata si a dus mereu spre lucruri bune. Am combinat multe materiale cat sa para o rochie bogata, dar nu intr-o directie gresita. A fost o invitatie foarte frumoasa, care m-a bucurat, iar in rochia pe care am facut-o am introdus si ceva din epoca noastra, din colectia mea. Mi-a fost foarte drag sa ma invart in jurul rochiei, astept cu nerabdare sa o vad imbracata', marturiseste Wilhelmina Arz.

Diana Dumitrescu

Diana spune ca rochia este una de vis, Wilhelmina Arz reusind sa exprime atat personalitatea personajului, cat si pe a ei. „E foarte comoda, imi place si sunt mandra ca pot purta aceasta superba rochie de bal.', declara Diana Dumitrescu.

9 dintre rochiile de bal pentru personajele principale feminine din Aniela' au fost realizate de 9 celebri designeri romani. Acestea vor uimi prin eleganta, originalitate si stil si vor putea fi admirate chiar din primul episod din Aniela', difuzat de postul Acasa pe 14 septembrie, de la ora 20.30.

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter