Diana Dumitrescu a petrecut Paştele la malul mării

Publicat pe

Diana Dumitrescu, protagonista din Regina si prezentatoarea emisiunii De suflet' de la Pro Tv International a petrecut Pastele la malul marii.

 

Am plecat la Constanta inca de joi si m-am simtit minunat ca de fiecare data acasa, ne-am strans cu totii, am avut parte de vreme buna si am iesit la plimbare pe plaja, am facut castele de nisip.

 

Am intrat in bucatarie langa mama, am tras cu ochiul la prepararea drobului. Nu am facut traditionalul cozonac, in schimb am facut cupcakes si s-a bucurat foarte mult nepotica mea de 1 an si jumatate.

 

Am mancat mult, cred ca m-am ingrasat vreo 2 kg asa ca saptamana aceasta voi lua masuri si voi merge peste tot doar cu bicicleta', povesteste Diana.

Diana Dumitrescu a petrecut Paştele la malul mării Diana Dumitrescu a petrecut Paştele la malul mării

Sunt bucuroasa ca telespectatorii au urmarit cu acelasi interes Regina, acum pe ACASA, ma striga in continuare pe strada dupa numele personajului. Saptamana aceasta o astept pe sora mea mai mica la mine,  voi face un cocktail party cu prietenele mele si vom urmari impreuna ultimele doua episoade din Regina', duminica de la ora 20.30, ACASA', adauga Diana Dumitrescu. 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter