Diana Dumitrescu s-a pregatit pentru premiera filmului "Minte-ma frumos"

Publicat pe

Proaspat intorsi dintr-o superba excursie in Egipt, Diana Dumitrescu si sotul ei, producatorul Ducu Ion, au stat izolati pe mare timp de 6 zile, fara a avea acces la telefonul mobil sau Internet, totul pentru a fi in forma maxima la premiera filmului „Minte-ma frumos”.

Cum sotul ei i-a facut cadou aceasta excursie de ziua ei, tot el a fost cel care s-a asigurat ca Diana va fi in siguranta si ca va avea parte de clipe memorabile, in vacanta lor de scuba diving.

Diana Dumitrescu

Au inotat printre rechini, au fost la un pas de o intalnire mortala cu extrem de periculosul stone fish, un peste care se camufleaza in piatra dar este foarte veninos. S-au distrat, s-au relaxat iar acum sunt gata de marele debut cinematografic.

Este tot ce ne trebuia, acum inainte de premiera. Eu una recunosc ca sunt foarte emotionata pentru avanpremiera cu presa de marti, cand toata lumea va fi cu ochii pe noi. Sper sincer sa le placa filmul in care mi-am pus tot sufletul, pentru ca este cea mai frumoasa comedie romantica romaneasca', a declarat Diana Dumitrescu la intoarcerea in tara.

Diana Dumitrescu

In „Minte-ma frumos”, Diana Dumitrescu interpreteaza alaturi de Andi Vasluianu, Loredana, Marius Damian, comedia romantica fiind regizata de Iura Luncasu si produsa de Ducu Ion.

 

Diana Dumitrescu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter