Diana Dumitrescu s-a căsătorit în secret. A fost o mireasă superbă

Publicat pe

Actrița Diana Dumitrescu (34 de ani)  s-a căsătorit în secret cu partenerul ei, Alin Boroi. Informația a  ajuns publică abia în momentul în care Diana a postat, pe contul ei de Instagram, o forografie de la nuntă. 

Căsătoria a avut loc în natură și a fost una tradițional românească. La nuntă, Diana Dumitrescu a purtat o rochie din dantelă, vaporoasă, cu un voal foarte lung. Ea a avut și un buchet de mireasă atipic.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Diana Dumitrescu (@dianaidumitrescu) on

„Casă de piatră și multă fericire vă doresc!', „Mi-au dat lacrimile… Să vă bucurați unul de altul și să vă iubiți mai mult decât orice pe lumea asta!', „Să fie într-un ceas bun, cu tot ce vă doriți și aveți nevoie!', „Casă pe piatra și multa sănătate și înțelegere și iubire și încredere și respect și multe bucurii să aveți în viață!!!', „Casă de piatră superbilor. Să rămâneți la fel cum sunteți acum și să aveți o căsnicie minunată', „Casă de piatră si multă fericire, frumoşilor! Mă bucur nespus pentru tine fată frumoasă şi super talentată!', „Felicitări!? Am avut buchete de mireasă la fel! Nu m-aș fi gândit că mai preferă și alte mirese astilbele roz. Frumos!', au fost doar câteva dintre mesajele transmise de fani la aflarea veștii.

 „Aaaaaa!!!! Casă de piatră! Felicitări!', i-a transmis și prezentatoarea de televiziune Alina Pușcaș.
Gina Pistol le-a făcut și ea urări mirilor: „Casă de piatră! Să fiți fericiți și înțelepți!'.
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter