Diana Munteanu, la Interviurile VIVA! Cum e să fii mamă singură și cum se întreține la aproape 40 de ani!

Publicat pe

Împlinește 40 de ani, în decembrie, dar arată cu cel puțin un deceniu, mai tânără. Deși divorțul poate schimba radical viața unei femei, în sens negativ, în cazul Dianei s-a întâmplat invers: vedeta  a înflorit! Prezentatoarea emisiunii Prietenii de la 11 (Antena 1) vine azi, la Interviurile VIVA!, și spune tot despre viața ei, din ultimii ani!

Oricine o cunoaște pe Diana Munteanu de nau mulți ani își dă seama că vedeta traverseazaă, acum, cea mai bună perioadă din viața ei. Spre deosebire de alte femei, care-și revin foarte greu după un divorț, Diana pare că a întinerit și că are poftă de viață mai mult ca niciodată. E mamă singură, dar se descutrcă perfect, prezintă o emisiune zilnică, live, și arată incredibil de bine, fiind într-o formă fizică de zile mari. Despre viața unei femei, la 40 de ani, vorbim azi cu Diana Munteanu, invitatul nostru la emisiunea Interviurile VIVA!, difuzată azi, începând cu ora 15.00, pe pagina de Facebook Revista VIVA!

Foto: Dumitru Angelescu

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter