Diana Munteanu Niculescu s-a alăturat echipei Observator

Publicat pe

Diana MunteanuNiculescu s-a alăturat echipei Observator în calitate de Senior Reporter unde varealiza o serie de interviuri speciale cu personalităţi din lumea mondenă şi nu numai.

Diana Niculescu

 

Sunt încântată să fac parte din echipa Observatorşi să fac ceea ce ştiu cel mai bine, ceea ce-mi place cel mai mult,să iau la întrebări celebrităţile din toate domeniile. Sunt de şapte ani alături de colegii din trustul Intact şi mă mândresc foarte mult cu prieteniile pe care le-am legat aici', încheie vedeta.

 

Diana Munteanu Niculescu a realizat peste 300 de ediţii ale emisiunii Conferinţa de presă' difucată de Antena 2 şi timp de 13 sezoane a moderat cu eleganţă şi profesionalism întâlnirea dintre ziarişti şi vedete, fiecare aflându-se de cealaltă parte a baricadei.

 

Telespectatorii Antenei 1 pot urmări interviurile Dianei în cadrul Observatorului de la ora 19.00 (atât în timpul săptămânii cât şi în weekend) şi pe larg în Observatorul Matinal.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter