Diana Ştirbu – “Nu renunţa la sport în vacanţă!” Uite ce sporturi poţi face în oraşele vizitate!

Publicat pe

Diana Stirbu, instructor international de kangoo jumps şi una dintre antrenoarele preferate ale vedetelor, nu renunţă la sport nici în vacanţă.

 

Diana a făcut wakeboard pe lacul Snagov sau skateboard pe litoralul romanesc. Am mers la pescuit si am avut ocazia sa practic caiac canoe in Delta, m-am catarat in parcul de aventura in Brasov, fac jogging in parcurile din toate orasele in care merg. La Roma am ales Villa Borghese iar in Istanbul am ales parcul Gulhane. De fiecare data cand merg in afara tarii inchiriez biciclete si de cele mai multe ori turul orasului il fac pe doua roti', declara Diana Stirbu.

 

Antrenoarea aduna informatii direct de la localnici despre sporturile specifice zonei: Calatoresc destul de mult si de fiecare data cand sunt intr-un loc nou primul lucru pe care il fac este sa ma interesez de sportul care se practica in orasul respectiv. E un reflex deja. Si cum stiu ca exista persoane care ar fi dispuse sa faca sport si in vacanta am decis sa le ajut si sa le impartasesc experientele mele. In plus sper ca sportul sa devina o activitate constanta in viata tuturor indiferent de locul in care se afla', adauga Diana Stirbu.

 

Acum ea a lansat a lansat rubrica Pin The Map' pe blogul personal, www.dianastirbu.ro prin care isi propune sa descopere toate genurile de sport in orice colt al lumii s-ar afla imbinand in acest fel utilul cu placutul sub deviza Nu renunta la sport in vacanta'!

 

Diana Ştirbu – Nu renunţa la sport în vacanţă!' Uite ce sporturi poţi face în oraşele vizitate!Diana Ştirbu – Nu renunţa la sport în vacanţă!' Uite ce sporturi poţi face în oraşele vizitate!

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter